-

Känslor.

Publicerad 2011-09-30 01:40:28 i Allmänt,

Jag skulle plocka ordning och städa ikväll. Jag har skjutit upp det länge nog och ikväll hade jag bestämt mig för att göra det. Började sortera mina CD skivor, ställde dem på plats (jag flyttade hit 1 november och fick inte upp dem förän nu?!) och skulle börja med LP-samlingen när jag hittade alla gamla brev mellan mig och mitt ex. Brev från precis när vi hade gjort slut. Djävligt känslofyllda saker.

"Hoppas du inser att jag tänker på dig varje dag, jätteofta. Mycket funderande blir det. Har drömt om dig säkert ca 20-25 gånger sen jag kom hit. Jobbigt för det mesta, jobbiga drömmar. Älskar dig lika mycket som jag alltid gjort, det kommer jag alltid att göra. Det vet jag med säkerhet, även om vi inte klarar av att vara med varandra så kommer jag alltid minnas våra bra underbara stunder. Har aldrig kännt och älskat någon annan så mycket som dig."


Det är snart 4 år sedan vi gjorde slut, och det väcker så mycket minnen. Första kärleken är något speciellt och jag tror att har man en gång älskar någon så kommer man alltid att göra det. 


2006-10-22.

Varsågoda.

Publicerad 2011-09-29 23:02:13 i Allmänt,

Åh, jag bara måste dela med mig av maten jag precis lagade. Slängde bara ihop lite grejer och GAWD vad gott det blev. 

Soundtrack:  Clear Hearts Grey Flowers-plattan av Jack off Jill.

Ingredienser: 
Gul lök
Färska champinjoner
Morötter
Körsbärstomater
Majs
Hallomi
Kikärtor
Äggnudlar
Pesto
Ägg

Koka äggnudlarna. Häll ned resten i en stekpanna med olja och stek. Tillsätt nudlarna. Blanda i ett ägg. Krydda efter smak.  Klart! 



Det ser inte speciellt gott ut, det är jag medveten om men det smakar fördjävla gott! Om nom nom... 

Svar på tal;

Publicerad 2011-09-29 20:50:27 i Allmänt,

Hittade precis en kommentar ang det här inlägget som jag helt hade missat, så jag svarar på den nu. 


Jag har fått två av Steves sjalar också som inte är med på bilden. En som han använde på turnén 2009 och en från Sthlm rock out. Har även en bandana som Steve gav mig och en hel hög med tishor. Och ja, två st Pretty Boy Floyd tatuueringar, och fler blir det. 

Om du syftar på prylar med andra band/artister så har jag en hög med sånt också. Jag ska ta lite bilder och slänga upp en lista på sånt med om folk är intresserade. 

Steven Adler, Vain osv osv. You name it. 

Hjälp med matförslag?!

Publicerad 2011-09-29 20:15:57 i Allmänt,

Har varit och "storhandlat" idag. Att fylla en hel korg är storhandla för mig, och så här mycket har jag inte handlat någon gång tror jag. Kan äntligen laga ihop något lite mer fancy och för att göra det ännu roligare så ringde jag pappa och bjöd hit dem på middag och sånt nästa fredag. Någon som har något bra tips på vad jag kan laga ihop för något gott då? De båda har fyllt år/fyller år snart så vill jag göra något speciellt av det. Problemet är att jag har inte en aning om vad fan jag ska göra för mat. Jag vill göra något som iallafall ser ut som och smakar väldigt fancy, men inte vara för avancerat att laga eftersom mina matlagnings-skills inte är de bästa (men det ska de tro av maten). Det ska helst vara fisk eller skaldjur. Vegetariskt funkar också och jag har visserligen två vegetariska kokböcker, men pappa är ganska rädd för vegetarisk mat så någon fiskrätt/skaldjursrätt hade varit det bästa. HJÄLP! 

Mamma ska också få komma hit och bli tvångsmatad i veckan, men hon är inte lika kräsen och hon gillar vegetarisk mat. 

The way we stalk.

Publicerad 2011-09-29 08:00:19 i Allmänt,

God morgon! Har lyssnat på The Cure hela morgonen, och det är ju så bra! Förkylningen gör mig helt förstörd och får mig att känna mig döende, men Cure livar upp mig fullständigt. Nu ska jag hälla i mig lite mer kaffe och dra till jobbet. 

Ni kan inte säga att det här inte är något av det bästa ni hört och sett..?! 

Jag vill ha...

Publicerad 2011-09-28 21:46:42 i Allmänt,

...Mat!
Har precis varit hemma hos Sazzy och tittat på Idol och Halv åtta hos mig, och nu håller jag på att laga lite middag till jobbet imorn. All matlagning på teven fick mig att vilja göra något riktigt fancy, men när det enda min frys innehåller är frysta jordgubbar så är det inte så lätt. Storhandling imorn? Ja, jag tror fan det. 

Välfyllt kylskåp....



Statist? Ja, men ja.

Publicerad 2011-09-28 17:37:18 i Allmänt,

Sådär ja! Nu har jag fixat mitt internet, igen. Jag börjar tröttna på mobilt bredband, men så sällan som jag är hemma så pallar jag inte betala för ett vanligt. 

Fick precis veta att jag ska medverka som statist i en svensk långfilm. Små citroner gula heter den och är en filmatisering av Kajsa Ingemarssons roman med samma namn. Jag sitter och frågar mig själv högt vad fan jag gett mig in på, men det ska nog bli en djävligt rolig erfarenhet!

LipZ

Publicerad 2011-09-26 16:15:30 i Allmänt,

Helgen var så kaos. Drog till med en spontanfylla och blev övertalad av Chris LeMon att gå till Lipz och dansa. Jag förstår inte alls hur vi ens kom in där, för de har dresscode som säger att rockers inte är välkommna. Men men. Träffade på två av snubbarna som spelar med Ted Poley på vägen dit och de hade också varit där. Kaos. En av dem frågade vad jag hade gjort med handen och jag berättade att jag brytit den när jag smällde till Criss Sixx i Pretty Boy Floyd, och då tyckte han att det var roligt att jag hade på mig en Pretty Boy Floyd tröja.. Mhm. 
I fredags morse när jag och Sazzy var och åt frukost så stötte vi på dem igen och en av de andra som inte hade varit med kvällen innan sken upp och sa att mighade han allt hört talas om, så vi fick visa dem runt lite i Trollhättan. De försökte även övertala mig till att stanna i Trollhättan och gå till deras spelning istället för att åka till Göteborg och se Quireboys, men nej. Jag gillar quireboys så mycket mer.

Spontanfylla.

Publicerad 2011-09-22 18:28:42 i Allmänt,

Har suttit och lyssnat på Badmouth en massa idag och fick precis veta att en av herrarna är i Trollhättan så nu blir det spontanfylla! Jag och Sazz färgar håret, och ett ögonbryn, rosa på Erik nu. Bra där.

Rock out!

Publicerad 2011-09-22 11:06:25 i Allmänt,

Ännu en gång har jag blivit förvånad över hur bra musik det går att göra. Fick två nya Badmouth-låtar skickade igår och det är så djävla bra. De här låtarna kom inte med på skivan, men de finns med på Blue Ribbon Days-singeln som man får med i nya Sweden Rock Magazine. Tycker att alla borde kolla in det här sinnessjukt grymma bandet. 

KaoZhelgen.

Publicerad 2011-09-21 21:30:57 i Allmänt,

Jag vet att jag lovade att berätta om helgen, men vissa saker är bäst att inte prata om så jag drar bara en kort resumé.
Bandit Unsigned-vinnarna The Neverdies kom till Trollhättan så jag drog mig ned till Backstage för att kolla/lyssna och passa på att hälsa på Kenny, sångaren, som jag pratat med till och från över internet några år. Enligt honom började vi prata med varandra när jag var 13, men det låter skrämmande att det har gått 8 år fast han minns vart han bodde då så det måste ju stämma. Helt sjukt iallafall. Rasmus hade önskemål om att bli så shitfaced så han inte skulle minnas kvällen och jag tog mig självfallet an det uppdraget och drog iväg honom till baren. Jag kan ju tillägga att jag lyckades ganska bra. 


Saker och ting ballade ur, som vanligt, och jag hann inte med något sovande. Höll mig vaken i 40 timmar, men sen började jag bli allt för förstörd och krampade i kroppsdelar jag knappt visste fanns men då hann jag inte med att sova i mer än 5 timmar. Nu har jag varit ledig två dagar och sovit ikapp lite! 



Kerrang

Publicerad 2011-09-21 15:05:34 i Allmänt,

Sitter och läser en gammal Kerrang från 1989 och väntar på att klockan ska bli jobbdags!
Den här tidningen är riktigt bra schit, och det gör det ju inte värre att det är bästa Pretty Boy Floyd på omslaget. Mh-m!

Check it OUT!

Publicerad 2011-09-21 02:42:42 i Allmänt,

När ni ändå inte har något för er, så tycker jag att ni borde kolla in Cherry. En störtskön brud och en grym fotograf. Ni kan kolla in hennes fotoblog genom att klicka på bilden nedanför och där kan ni kontakta henne för att själva bli plåtade. 

Hon har även en sida på facebook, om ni föredrar det.

Ordning och reda.

Publicerad 2011-09-21 01:03:02 i Allmänt,

Kom precis hem. Varit och kollat på film med Familjen Spya. Dvs jag, Sazzy och Erik. Bra kväll. Innan dess var jag och besiktade bilen och fick två fel, men det är inte så svårt att fixa till. Åkte med pappa till Uddevalla och gick till Biltema och sånt, blev även bjuden på mat! Åhå. Fick även erbjudande om ett jobb idag så ska ringa dit imorn och kolla vad det är och så. Alla extra pengar behövs. Det blev en bra dag ändå idag och det känns som om saker och ting ordnar upp sig.

Happy birthday....

Publicerad 2011-09-20 14:44:50 i Allmänt,

Idag är det en dålig dag. Idag skulle Lasse ha fyllt år. Jag sitter med tända ljus och lyssnar på Skid Row - I remember you, på repeat. Jag är förbannad på hans familj som beter sig som småbarn och trots att det gått 11 månader nu sedan han gick bort så vägrar de acceptera hur mycket han tyckte om mig och de låter mig inte ens gå till hans grav ikväll. Vad är det för djävla stil? När han var sjuk så var det tre personer som hjälpte honom och körde honom fram och tillbaka till sjukhuset. Jag och min mamma var två av dem.

Jaja, vill de fjanta sig så får de väl göra det.

Ta på dig din truckerkeps.

Publicerad 2011-09-20 00:36:44 i Allmänt,

Jag tycker verkligen att fler band borde satsa på truckerkepsar, eller iallafall snygga tygmärken så man kan fixa sin egen keps. Kepsar är livsviktigt. Jag skulle  inte klara mer än en dag utan keps, och den jag har nu börjar förfalla men det är nästintill omöjligt att få tag i bra kepsar. Åh. Ge mig tips på bra, snygga truckerkepsar!
Kom precis hem och har nu sett Pretty Woman för första gången. En riktig feel good-film. Nu får det bli ett avsnitt Alias och pussas med Zelda som fortfarande inte riktigt vaknat till liv. Imorn ska jag ha sovmorgon! Det kan behövas.

Never look back.

Publicerad 2011-09-19 20:51:39 i Allmänt,

Nu har Zelda äntligen börjat röra på sig, och jag lyckades få i henne lite lax innan hon la sig tillrätta igen. Äntligen. Det är 12 timmar sedan jag lämnade henne, och 9 timmar sedan jag hämtade henne igen. 1-4 timmar skulle hon sova, inte 10. Jaja. Nu ska jag gå hem till Sazzy och kolla på Pretty Woman. Hon blev arg på mig för att jag aldrig sett den, så det är bara att ge mig ut i regnet och gå bort. 




Den här låten har fastnat i mitt huuvud efter i fredags, och den är så bra att jag delar med mig till er. 

Bäbis är däck.

Publicerad 2011-09-19 15:16:25 i Allmänt,

Bloggtorka några dagar. Det har varit en hård helg, jag skyller på det. Jag återkommer lite mer om det senare. 

Jag sitter och tittar på Zelda och väntar på att hon ska vakna upp efter operationen. Det har snart gått 5 timmar sedan jag hämtade henne och allt hon har gjort är vänt på sig och kräkts. Hon är stendäck. Ska iväg till min syster occh hämta en grej vid 18, så får hoppas att hon vaknat till då så jag vågar lämna henne. 

Stay in bed.

Publicerad 2011-09-15 13:04:31 i Allmänt,

Jag känner inte alls för att gå till jobbet idag och jobba i 23 timmar. Jag är på dåligt humör och mår dåligt och vill bara begrava mig i min säng hela dagen. Har bråkat med mamma, igen. Blir så djävla trött på hennes beteende. Det funkar inte....
Jag behöver inte röra mig ur sängen på iallafall 1,5 timme till. Bra.

We salute you.

Publicerad 2011-09-13 10:19:28 i Allmänt,

Jag håller på att försöka få ordning på min lägenhet en gång för alla. Eftersom jag är en sån "psykostisk stalker/gruopie" så har Steve fått sin egen hylla.
Setlist från spelningen 19/8 här i Trollhättan.
Shameless - Super Hardcore DVD -Signerad av Steve och Alexx.
Pretty Boy Floyd - Kiss of Death 
Pretty Boy Floyd - Leather Boyz with Electric Toyz.
Pretty Boy Floyd - Vault II -Signerad av Steve och Kristy.
Kristy Majors - For those about to sniff some glue -Signerad av Steve och Kristy.
Steves ölflaska från december 2009.
Pretty Boy Floyd - Leather Boyz with Electric Toyz LP -signerad av nuvarande uppsättning.
Bandana -Signerad av Steve.

Trummstockarna till höger fick jag av Steven Adler i England och dem är signerade av dåvarande uppsättningen av Adlers Appetite. 

Stalker? Nej, inte det minsta. Jag bara gillar Pretty Boy Floyd. Sådetså....!

WohooO.

Publicerad 2011-09-10 12:15:36 i Allmänt,

Blev väckt alldeles för tidigt av att världens finaste hund hoppade upp i sängen och tyckte att det varmorgon, så det var bara att gå upp och ta ut dem och ge dem mat. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till Varberg, även om jag hatar den staden mer än någon annan, och se på film ochsnacka skit.

Dogfight!

Publicerad 2011-09-09 22:45:01 i Allmänt,

Befinner mig i Falkenberg över helgen. Jag och Sazzy är hundvakter till mina hundar som bor kvar här. Det är just nu fullt kaos eftersom den ena hunden promt ska sova med oss i sängen och snor alla täcken! Hm. Nu blir det slagsmål.

Städar.

Publicerad 2011-09-08 13:31:15 i Allmänt,

God morgon! Började dagen med en promenad runt spikön, och nu ska jag städa och packa inför imorn. Ska fly till landet och pussas med min hund några dagar. Städa hela badrummet i natt så jag nästan kan spegla mig i handfatet.

Memory lane

Publicerad 2011-09-07 22:46:33 i Allmänt,

Har suttit och tittat igenom gamla bilder idag och hittade en bild på mig och världens finaste, mysigaste häst. Cindy Imp. Eller Ida, som vi kallade henne. Satt och tänkte tillbaka på tiden med henne och det var nog bestämt något av det bästa jag upplevt. Jag och Ida hade något speciellt från första dagen. Hon var jätterädd om sitt huvud och tyckte inte alls om när folk skulle ta på henne grimman, men när jag höll upp den så kastade hon sig i den. Hon var den underbaraste hästen jag ridit och jag saknar henne så jag blir tokig. Jag var jättenära på att köpa henne, men min stallplats sket sig och saker och ting ballade ur. Nu har det gått över 2 år sedan jag träffade henne senast och jag har ingen aning om vart hon befinner sig nu. 
Nu ska ni få vila från min hästpsykos lite. 



Obehag.

Publicerad 2011-09-06 13:39:56 i Allmänt,

Vaknade av en mardröm för några timmar sen, och har inte alls kunnat skaka av mig känslan. Jag drömde att mamma sågade av sig handen, så när jag vaknade ringde jag henne och då berättade hon att hon ska åka och såga ved idag. Nu ska jag gå ut och gå av mig obehaget, och kanske fixa någon form av frukost.
Mami och jag, 2 år sedan. Lagom seriösa.

My head is killing me.

Publicerad 2011-09-05 13:35:04 i Allmänt,

Jag har haft fullt upp med jobb och sånt i helgen, så jag har inte hunnit blogga, och nu känns det som om mitt huvud ska explodera så jag orkar inte skriva något vettigt här nu heller. Ska stoppa i mig lite värktabletter och vila en liten stund innan jobbet.

There she goes again...

Publicerad 2011-09-02 16:58:39 i Allmänt,

Kom precis hem från jobbet. Idag har varit en bra dag och jag gillar verkligen mitt jobb. Jag gillar verkligen herrn jag tar hand om. Nu ska jag försöka plocka ordning lite här hemma innan jag fastnar framför datorn på allvar och det är Quireboys som får underhålla mig.


Still in pain.

Publicerad 2011-09-01 19:10:25 i Allmänt,

Som jag sagt så lyckades jag bryta handen lite (en spricka låter inte lika våldsamt...) någon gång när Pretty Boy Floyd var här 19 augusti. Imorn har det gått 2 veckor och jag tyckte det var på tiden att det skulle sluta göra ont nu och jag kände att jag verkligen, verkligen behövde tvätta handen så jag tog av bandaget och fick se att handen fortfarande är precis lika svullen och jag trodde jag skulle dö av smärta när jag försökte röra på handen, så det var bara att linda den igen. Nu ska jag äta middag och mysa med mina katter framför 2,5 män.

Bra schiit!

Publicerad 2011-09-01 00:52:36 i Allmänt,

Idag(/igår) släppte Badmouth sin nya video till deras underbara Blue Ribbon Days så den tycker jag ni ska kolla in DIRR. Badmouth består av världens grymmaste grabbar som gör sjukt bra musik. Deras nya platta är en av de bästa jag hört på LÄNGE. 
So here it comes. Blue Ribbon Days. 


Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela