-

Walk, idiot, walk.

Publicerad 2011-08-31 14:02:38 i Allmänt,

Har precis varit ute och gått i 2 timmar med Sazzy. Skulle tagit det lugnt med tanke på min förkylning, men att ta det lugnt ute i skogen när det bara är uppförsbackar överallt är inte det lättaste, men det var skönt! Nu dundrar jag Pretty Boy Floyd och ska åka och lämna kläder till mamma. Håller på att rensa ur min garderob lite. Ut med det gamla så jag kan få in nytt. Bra skit. 

December!

Publicerad 2011-08-31 10:45:02 i Allmänt,

Satt och tänkte igenom december lite mer allvarligt igår och insåg att jag inte alls har råd att åka till England två gånger, och att jag inte kan få kattvakt i över två veckor så jag fick fint stryka den första resan när jag skulle åka och se Wednesday 13 och Michael Monroe, men när jag vaknade och kollade facebook ser jag att Wednesday 13 kommer till Sverige också i december! Nu känns allt genast mycket lättare. December kommer bli kung. 
6 december - Wednesday 13, Göteborg.
9 december - Motorhead
13 december - London
14 december - Def Leppard, Mötley Crüe, Steel Panther, London.
18 december - Tillbaka till Sverige......

Where is Def Leppard? Where is mötley crüe?

Publicerad 2011-08-30 10:56:55 i Allmänt,

God morgon. Idag vaknade jag före alarmet och känner mig ganska bra. Nu ska jag ge mig ut möta upp Sazzy som ska följa mig till Hjortmossen där jag ska köpa ett headset. Såg precis att i december så ska Def Leppard, Mötley Crue och Steel Paqnther spela tillsammans i England. Det verkar bli två englandsresor i december för mig! Bra skit. 

Study!

Publicerad 2011-08-29 23:20:28 i Allmänt,

Kom precis hem. Har varit hos Sazzy en sväng och tittat på några avsnitt One Tree Hill, käkat popcorn i mängder och snackat skit. Nu ska jag krypa i säng och försöka sova så jag orkar till jobbet imorn. Visst att jag börar jobba först kl 15 imorgon, men med tanke på att jag sov till 14 igår så känns det som om jag behöver sova redan nu för att palla. Hade tänkt lägga mig och titta på ett avsnitt 2,5 män men det får nog bli ett kapitel i Engelskaboken. Varför var jag inte mer aktiv på Engelskan i skolan? Varför obbar jag nästan bara kvällar så jag inte kan ta en kvällskurs i Engelska? Så mycket som jag ångrar, men som jag inte kan göra något åt så nu är det bara att bita i det sura äpplet! 

Stuck.

Publicerad 2011-08-29 16:02:32 i Allmänt,

Förbannad. Riktigt förbannad på nästan allt och alla just nu. Förbannad på en brud som påstår sig vara min vän och sen springer hon runt och öppnar sin djävla käft med mitt namn och påstår att jag är groupie och stalker för att jag har en glasflaska från min idol. Förbannad på min djävla katt som är sinnessjuk och som jag snart slår ihjäl eller lämnar bort om inte hon slutar ta sönder allting. Förbannad på pappa som ringde igårkväll och frågade om jag kunde komma bort idag och hämta en sak och jag sa ja, eftersom de inte får komma hit när min lägenhet är ett kaos. Ringer för att kolla så han är hemma, men nä, då ska de åka iväg. Jag blir bara irriterad på allt. 

Nu ska jag titta på Shameless - Super hardcore dvd och dregla över Steve lite. Som jag tydligen stalkar. 


Turn the tide

Publicerad 2011-08-29 12:35:51 i Allmänt,

God morgon.
Jag ligger på mitt golv, lyssnar på AiluCrash och väntar på att kaffet ska bli klart. Mina katter springer runt, runt och skapar kaos och jag borde städa klart men jag orkar inte röra mig än. Hittade en gammal engelskabok så jag fuunderar på att plugga lite för det kan ju vara ganska bra att kunna engelska innan jag flyttar från Sverige. 


Bion igår var helt okej. Det var en fin story men kassa skådespelare. Den enda som var okej var snubben i bandet, Ailu. Spenderade halva filmen med att fundera över varför ag känner igen honom och vart jag träffat honom. Jag funderar fortfarande. Nu är mitt kaffe klart. 





Jag saknar dig

Publicerad 2011-08-28 16:07:41 i Allmänt,

Jag tar en paus i tvättandet och drar och äter och går på bio med världens bästa brud. Mjukiskläderna är på och håret är uppsatt.

Tvättdag. Tröttdag.

Publicerad 2011-08-28 15:16:38 i Allmänt,

Jag har sovit i 13 timmar inatt, ändå känner jag mig fortfarande lika trött och seg. Har dessutom tvätttid idag och det känns ju så lockande att bära tvätten upp och ned för fem trappor, men jag börjar få ont om rena kläder så det är bara att göra det. 




Jag och Anna i fredags. Kvällen började jättebra. När jag kom hem från jobbet så åkte jag hem och hämtade upp Anna och Sazzy och sen for vi till Uddevalla och hämtade Liz. Förkröket bestod av galna brudar och massa 90tals musik! Brudfest så det bara skrek om det, men det är också bra ibland. Sen gick vi till Backstage och där sög det.

Nu ska jag ta hand om min tvätt. 

Jag mår dåligt.

Publicerad 2011-08-27 11:44:34 i Allmänt,

Åh, gud. Jag mår så dåligt och känner inte att jag klarar av att skriva något vettigt här på en stund. Igår var misär. Vains of Jenna borde göra något åt sin musik eller döpa om sig. Sazzy lagar mat till mig nu, så jag får väl hålla henne sällskap. Puss så länge.

Its okey.

Publicerad 2011-08-26 08:55:06 i Allmänt,

Idag har jag en dålig dag. Idag kommer Vains of Jenna hit och det drar tillbaka så mycket. För två år sedan flyttade jag från Falkenberg och sedan dess har jag sagt upp bekantskapen med 99% av alla jag kände där, bytt namn och påbörjat ett helt nytt liv. Allt för att lämna det förflutna bakom mig, eller bakomflutna framför mig som Pumbaa säger, men nu kommer det hit folk från Falkenberg och det känns bara jobbigt just nu. Får hoppas det känns bättre ikväll för det ska nog ändå bli lite kul att träffa pojkarna igen. 

För att munta upp mig har jag suttit och klickat hem lite skivor och live dvds. Mums! 




Vains of Jenna ikväll på Backstage Rockbar i Trollhättan. 100 kr efter kl 22. Innan dess är det gratis så det finns ingen anledning till att inte dra dit. Vi ses där.

Everybody needs a Trixie.

Publicerad 2011-08-26 00:13:53 i Allmänt,

Jag skulle ha tillbringat hela dagen med att städa och hade förbjudit mig själv från att lämna lägenheten, men gick bort till Sazzy och umgicks med henne och Saga en stund. De påstår att jag har fått någon form av Pretty Boy Floyd-psykos. Jag vet inte alls vad de pratar om. Kanske för att jag tatuerade in PBF-skallen i tisdags?
Jag kom på att om jag rör på handen så ser det ut som om han pratar, så som straff för deras anklagelser om att ha psykos och vara mer stalker än den där snubben i One Tree Hill så har jag suttit och låtit honom konversera tills Saga ville döda mig och jag gick hem. Nu borde jag sova så jag orkar till jobbet imorgon. 

God natt!

I just wanna have something to do.

Publicerad 2011-08-25 18:15:18 i Allmänt,

Hej. 
Trixie från Rokkdollyz här. Vi tappade lusten ett tag där och har nu bestämt oss för att köra varsin blogg istället. Jag kommer skriva ned mina tankar, mina äventyr och säkert en massa strunt.
Trixity är en blandning av mitt namn, Trixie, och Vanity. Det jag egentligen ville heta här, men man kan inte få allt. 

Jag lyckades bryta handen lite i fredags när Pretty Boy Floyd var här och ordnade kaos, så nu måste jag vila innan jag tar tag i att få det här att se bra ut.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela