-

Sista natten.

Publicerad 2012-04-28 02:39:29 i Allmänt,

Fick klagomål på att jag inte bloggat på ett tag. Jag har inte vågat använda datorn av rädsla att fastna här istället för att ägna mig åt att packa, men nu är jag nästan klar och detta är sista natten i Trollhättan. Var och sa hejdå till Trollhättans elit innan. Det finaste den här skitstaden har att erbjuda. Sa hejdå till Fredrik, Daniel, Stefan och Kenny. Fint folk och jag blev allt lite ledsen när jag kramade dem hejdå. 

Ska lägag mig och sova några timmar nu så jag orkar upp för att köra iväg alla mina saker imorgonbitti. 

God natt. 

Remember me.

Publicerad 2012-04-18 18:23:18 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort något alls! Precis legat och kollat på Remember me. Jag hade helt glömt att jag hade sett den men när jag såg första scenen kom jag på att jag visst hade det men att jag kunde se den igen. Jag trodde att jag kom ihåg hela filmen och att den var lite feel good-ig, men när jag kom till slutet så hade jagglömt bort det helt och lipade som en barnunge. Stackars Zelda som försökte sova på mitt bröst blev förbannad på mig och sträckte sig upp och bet mig i hakan innan hon försökte lägga sig bekvämt igen. 
Nu ska jag lägga mig och sova en timme eller två innan det blir jobb. God natt! 


För två år sedan hängde jag på BS och var ganska söt. På tal om att komma ihåg.


Nu blir det film.

Publicerad 2012-04-17 23:29:49 i Allmänt,

Sitter och äter fil och müsli och kom precis hem från jobbet. Har varit sjukt sugen på det i flera dagar så idag sprang jag ned till hemköp och köpte det. Jag brukar aldrig köpa hem fil för när jag väl gör det så äter jag det en gång och sen står den i kylen tills den har gått ut. Känns bara waste med pengar. Idag var hyresvärden här och besiktade lägenheten och det var inga mer fel än tapeterna som katterna dödat. Fick gå upp tidigt för att hinna städa och fixa allt innan han kom så nu känner jag mig halvt död. Ska krypa ned i soffan och kolla på en film tror jag. Behöver allt hålla mig vaken några timmar till för imorgon ska jag jobba natt och då behöver jag sova halva dagen och det kommer jag inte kunna göra om jag gpr och lägger mig nu, nej. Popcorn och film får det bli! 


Änglar och Demoner får det bli. Den har jag hört ska vara sevärd. 

MEN....

Publicerad 2012-04-16 13:25:10 i Allmänt,

.. Jag är inte bitter. Det misstänkte jag ju som sagt hela tiden, jag fick bara bevis för det nu. Nu höjer jag musiken och fortsätter packandet! 

. . .

Publicerad 2012-04-16 03:06:42 i Allmänt,

Hej. Jag tänkte bara säga att det finns precis lika falska djävla människor i Köping också. Bara så ni vet. Hejdå.

I hate...

Publicerad 2012-04-16 00:17:12 i Allmänt,

...kissing you goodbye. 



Som den vise mannen sjöng en gång. Jag gillar att jag ser mer pucko ut när jag är nykter. 

Alexx är...

Publicerad 2012-04-15 21:18:48 i Allmänt,

Jag vet inte om jag har nämnt det för er men Alexx Michael, grundare och basist i Shameless, är en av mina idoler. Ett riktigt geni. Ni förstår inte hur det känns när han ser mig och kommer direkt fram och ger mig en kram och säger "Hi Trixie" och börjar prata stockholmskaos med mig. Ni förstår inte hur det känns när han minns Mig av alla tusentals människor som han träffar på varje spelning och turne och i det vanliga livet. 
Hur som helst var jag tvungen att uppdatera bilden på oss. 


Alexx och jag 2012. Nyktert, som det ska vara. 



Så mycket roligare utan dig.

Publicerad 2012-04-15 21:06:44 i Allmänt,

Igår. 
Jag gick till Backstage ensam. Jag orkade inte med folk och jag ville bara se Tuff/Shameless och gav fan i resten men det enda jag fick vara ifred var de första 3 minuterna medan jag gick in och beställde citronvatten. Det var folk man kände överallt och folk man lärde känna. Och jag hade sjukt djävla kul hela kvällen. Allt drama som jag pratat om att jag skulle skriva ner blev löst. Känns skönt att lösa såna saker med folk nu innan jag drar. 


Hängde lite med Stevie efter att han kände igen mig från spelningen i Stockholm för två år sedan. 

öhsf

Publicerad 2012-04-15 03:13:09 i Allmänt,

Sjukt bra kväll. Jag uppdaterar mer om allt imorgon. Jag vet att jag ovade igår att skriva av mig idag, men idag hör ihop med igår så jag tar allt imorn. Nu måste jag sova om jag ska orka upp om 3 timmar. 

Trött tjej vill sova.

Publicerad 2012-04-14 07:00:00 i Allmänt,

God morgon. Hoppas att alla har sovit bättre än vad jag har gjort. Hade somnat jätteskönt men sen ringde min telefon kl 2.30. Folk borde skaffa alkolås på sina telefoner, ja. Haft problem att somna om efter det sen men nu är det dags att skynda sig upp och slänga ihop något ätbart. Ha en bra dag!

Öppen kommunikation...

Publicerad 2012-04-14 00:01:37 i Allmänt,

...är A och O.

Jag känner att jag och mina vänner har ganska öppna relationer till varandra. För att citera ett telefonsamtal innan: 

X: Hej, jag knullar. Kan jag ringa upp dig sen eller vad vill du?
Jag: Ska grädden vara varm eller kall?
X: Men ****** vänta lite, jag pratar telefon. Den ska vara varm. 
Jag: Okej, bra. Tack. Ha det så kul. 
X stönar till lite halvt samtidigt som vi lägger på. 

Hårdrockare varnas:

Publicerad 2012-04-13 23:30:22 i Allmänt,

Förresten. Jag såg precis det här och dog lite av skratt. "Hårdrockare varnas: Se upp för en skäggig man - eller ung flicka." Det stämmer ju inte in på väldigt många hårdrockare eller så, va? Nej, precis. Det finns bara en skäggig man och en ung tjej på hårdrocksspelningar. Aftonbladet har gjort det igen!



Missade läggdags.

Publicerad 2012-04-13 23:17:40 i Allmänt,

Igen! Varför blir jag inte förvånad? Min kompis kom hit strax efter jag skrev mitt förra inlägg och lyckades övertala mig till att inte alls gå och lägga mig. Nu nu sitter jag här igen. 3 timmar efter läggdags. Skulle säkert blivit ännu senare om det inte var för vissa saker och vissa personer. Imorgon ska jag skriva av mig. Nu ska jag flytta här i från så nu slipper jag se och höra allt trams jämt så nu tänker jag dela med mig om vad fan jag tycker och tänker. Imorgon alltså. Nu ska jag fan sova. GOD NATT. 

Matdags.

Publicerad 2012-04-13 18:19:17 i Allmänt,

En kompis ringde för två timmar sedan och frågade om han kunde komma hit. Nu har det gått två timmar och det börjar närma sig läggdags om jag ska orka upp sådär snuskigt tidigt imorn för att jobb. Halv fem ska jag upp och om jag ska få tillräckligt med sömn ska jag gå och lägga mig senast 20.30. Ja, jag är iallfall tillräckligt trött för att kunna somna redan nu så, men först får det bli mat! Idag blir det pulvermos ala Lizette. Mums. 

Rastlös.

Publicerad 2012-04-13 15:45:10 i Allmänt,

It doesn't matter where you're born. It doesn't matter where you come from. It matters where your head is at.

Hittade det där på en polares facebook och jag kan inte säga annat än att det är så sant.

Om bara 18 dagar har jag lämnat Trollhättan och bosatt mig i Köping. Det är dit mitt huvud är på väg. Jag är fortfarande osäker på hela det här, men jag vill ha en nystart. Jag vill komma bort från Trollhättan och alla människor här som bara envisas med att dra ner mig. Det finns helt klart fina människor här med och det finns garanterat dåliga människor i Köping men just nu behöver jag här i från och Köping känns som ett bra alternativ. Jag kanske inte trivs alls och kommer tillbaka till Trollhättan igen om bara något år. Det kan jag ju inte veta nu.

Jag har redan flyttat 20 mil från Falkenberg till Trollhättan för bara 2,5 år sedan och jag vet inte om det blev bättre. Det kanske inte blir bättre förän jag hittar en plats där jag verkligen trivs? Där jag vill leva? Trollhättan kommer nog alltid vara mitt hem eftersom jag är född och uppvuxen några mil härifrån men jag har aldrig bott på ett ställe speciellt länge. Jag har alltid flyttat runt. Min enda fasta punkt i livet har varit pappas hus och det är det enda stället jag vet att jag kommer komma tillbaka till igen och igen.

Folk har sagt till mig att det inte hjälper att fly ifrån sina problem men det är inte det jag gör. Jag försöker bara hitta min plats på den här jorden och just nu är inte min plats här. Säkert inte i Köping heller men det vet jag inte förän jag har testat. Jag tänker fortsätta tills jag hittar mitt. Så är det bara. Att jag håller på att få sammanbrott varje gång jag gör det här spelar ingen roll. Jag är på väg nu. Jag fick mitt lägenhetskontrakt i påskas när jag var uppe och igår skrev en kille på kontrakt för min lägenhet här. Jag måste börja packa, men det tar emot. Det blir ju så verkligt då.
Sluta vela nu, Trixie.


Jag kan packa...

Publicerad 2012-04-13 12:59:00 i Allmänt,

..men inte så bra. Vaknade upp i panik och trodde att jag hade försovit mig, hittade inte mobilen och fick ännu mer panik. Fick startat upp datorn för att hitta någon som kunde ringa till mig så jag kunde hitta den. Som det rickspuckot jag är så har jag, i sömnen, packat ner mobilen i en flyttkartong! Hur tänkte jag där då? Nej, nu ska jag slänga i mig lite frukost så jag kan börja packa sen. På riktigt. Utan mobiler. 


Bild snodd HÄR. 

Glad cheyyyyyy.

Publicerad 2012-04-13 00:17:14 i Allmänt,

Det är de små sakerna som förgyller livet. Det stod en man framför mig i kön på 7eleven innan och köpte en massa cigarrer till grabbfesten de hade i limousinen som stod utanför och sen kom han på att han behövde eld också men både tändarna och tändstickorna var slut så han såg sådär ledsen ut och visste inte hur han skulle bära sig åt. Precis innan så hade jag hittat en tändare i min jacka så jag gav den till honom. Han blev jättelycklig och jag kände mig som en bättre människa. :')



10 things?

Publicerad 2012-04-12 14:42:57 i Allmänt,

Jag sitter och försöker komma på saker jag kommer att sakna med Trollhättan. Det går trögt. Väldigt trögt. Jag kan inte ens komma upp i 10 platser, personer och saker så jag får nog fortsätta tänka tills ikväll. Dags att ge sig iväg till jobbet nu en sväng. Är fortfarande sjuk så har lyckats bli av med halva passet i alla fall så jag jobbar bara till 22. Skönt. 

God morgon.

Publicerad 2012-04-11 18:04:22 i Allmänt,

Hej. Behöver jag tala om att jag mår mycket sämre idag efter det där dunderpasset på jobbet? Nej, jag tänkte väl det. Imorse när jag kommit hem och precis hade gått och lagt mig och nästan somnat så ringde telefonen med superbra nyheter och sen tog det en stund innan jag kunde slappna av och somna efter det, men nu har jag sovit hela dagen så det är lugnt. Tyvärr kan jag inte dela med mig av nyheterna förän efter flytten men allt känns genast mycket bättre. Nej, jag känner att min brödrost ropar på mig nu. 


Sjukt söt brödrost jag hittade på bluebox. Jag vill ha. 

Kool thing.

Publicerad 2012-04-10 14:05:27 i Allmänt,

Har tagit mig upp ur sängen nu. Är sjukt trött och mår inte alls bra. Men om inte magsjuka är tillräckligt sjukt så är inte min feber och förkylning att vara sjuk. Jaja. Jag ska inte sitta här och vara bitter. Jag ska slänga i mig min mat som idag består av ris, nuggets och chilisås och vänta på att hyresvärden hör av sig. 

Dreaming

Publicerad 2012-04-10 12:37:23 i Allmänt,

Vaknade nyss upp från en jättefin dröm. It was only a dream, but oh what a dream... Jag vill bara somna om och fortsätta drömma och jag vill inte alls gå till jobbet och jobba 15 timmar när jag är sjuk. Skitliv. Bara en liten stund till. 

Elmia!

Publicerad 2012-04-09 21:19:11 i Allmänt,

Jag ska sluta skriva om vad jag ska göra innan jag gör sakerna. Jag insåg att jag inte alls var trött när jag gick och la mig så jag började packa istället och sen hörde Kenny av sig och hade missat bussen och snäll som jag är lät jag honom komma hit men då blev det ju inte att jag gick och la mig direkt ändå och när jag väl försökte sova så började jag bara hosta. Fick mig väl 1,5 timmes sömn innan det var dags att gå upp för att åka till Jönköping och årets bilutställning på Elmia. Det finns så mycket fint där och jag får så mycket roliga idéer. 

Gissa bilen. 

Fint.

Publicerad 2012-04-08 20:30:03 i Allmänt,

Är tokig på att sitta inne så jag ringde till Stefan och som den fina vän han är så ställde han upp på att ta en försenad födelsedagsöl med mig på BS. Så nu ska jag slänga mig genom duschen en snabbis och slänga i mig en macka och sen är jag ready to go. 

Knock, knock..

Publicerad 2012-04-08 19:42:43 i Allmänt,

Idag är det en sån där dag när det förflutna bankar på dörren och river upp alla gamla jobbiga känslor. Skulle börja packa och hittade först farmors gamla ring, bild på farfar och sen min gamla telefon med mitt sista sms från Lasse. Som om inte det var nog med minnen så hittade jag en gammal mp3 som jag kopplade in i datorn och upptäckte att den var fylld av mitt ex's musik och våra gamla msnkonversationer så nu sitter jag och lyssnar på synth och försöker bli lite mänsklig. Tänkte kila iväg till kyrkogården och tända ljus men kanske kilar ner och häller i mig en öl på BS i ett försök att bli frisk istället och tar kyrkogården imorn när det inte är lika kallt ute. 




Halvan där den ska vara.

Publicerad 2012-04-07 22:17:55 i Allmänt,

Kommit hem nu och har mina små bäbisar hos mig igen. Äntligen. Jobbat till kl 16.30, hämtade min bil som varit på motorbyte och sen hämtade mina små odjur så jag kom hem för inte så länge sedan. Jag mår inte alls bra idag heller och är trött som en gnu. Det var fullmåne inatt så jag kunde inte sova något alls nästan. Imorn ska jag försöka sova ut och sen tillbringa hela dagen med att bara slappa och packa. Har ju fått låna ett gäng flyttlådor av Lizette och Martin så jag har att göra. Jag skulle ju egentligen haft min uutflyttnings-fest idag men med tanke på min sjukdom så ställde jag in den. Ska gå och lägga mig om en stund och hoppas att det inte kommer någon mer och ringer på dörren som har missat att det är inställt. 

Hoppas alla haft en bra dag. 

Hejdå.

Publicerad 2012-04-06 17:25:17 i Allmänt,

Dags att lämna Köping för denna gången men jag kommer tillbaka om typ 3 veckor, så det ska väl gå bra. Det får allt bli jobb imorn ändå. Jag saknar det stället lite.

Återkommer ikväll när jag kommit hem.



Allt ute.

Publicerad 2012-04-06 12:31:54 i Allmänt,

Känns som om det inte bara var bakfylla som rörde sig i min kropp igår. Är helt sjukt förkyld och hostar, nyser och det känns som om min hjärna rinner ut ur näsan. Helt underbart. Ska försöka få tag i någon på mitt jobb och se om jag får komma dit när jag är såhär sjuk. Jag vill inte alls sjukanmäla mig från det jobbet och verkligen inte på påskafton. Åååååh. Skjut mig. Får kurera mig med lite Pokémon nu. Jag har en Pikachu att levla. 


Actions.

Publicerad 2012-04-05 20:33:22 i Allmänt,

Hahaha. Jag älskar att vi kommunicerar genom min blogg i det här hemmet. Det tog bara några minuter efter att jag uppdaterade mitt föregående inlägg innan Martin utbrast "Varför kan du inte göra popcorn själv?!".


Så, Martin. Kan du slita dig från datorn snart, göra popcorn och dra igång en film? Snälla? 



Soffläge för trött chey.



Hela inne.

Publicerad 2012-04-05 20:02:54 i Allmänt,

Känner mig fortfarande helt efterbliven. Fyfan vilken födelsedag. Mandies vänner kom nyss och hämtade honom så vem ska jag nu sova med inatt? Hur fan hittade de honom HÄR? Hur visste de var jag befann mig? Haha, Köping är nog mindre än det verkar. Ska spela lite mer pokemon en stund och sen ska jag tvinga Liz och Martin att göra popcorn till mig och titta på film. Myspys. 


Kioskmongo.


Haha, in your face, biaaatch!

Lets sing song.

Publicerad 2012-04-05 17:22:12 i Allmänt,

We are just another happy family. Alla har bosatt sig i soffan idag. Lizette sitter och spelar pokemon och svär, Martin sitter och ger hjälp och tips om spelet och tittar på scrubs, sötbarn läser hästbok i Martins knä, jag sitter och växlar mellan här och pokemon-spelet jag med, fast jag är inte lika aggresiv som en viss Lizette, och Mandie ligger och stensover. Han får det. Han har haft en jobbig natt och dag här på Mälartorget. 

Puss.

Publicerad 2012-04-05 10:51:30 i Allmänt,

Det där med att dö en sväng till gick ju inte alls bra. Lizette och Martin håller på att föra väsen hela tiden men det är lite svårt att gå upp när det ligger en man och sover bredvid mig i soffan och Mandie tvekade inte en sekund på att bli superfull och odräglig med mig igår. Han blev dessutom skitungens nya bästa vän. 


Sötungen och Mandie tittar på grannens hundar.


Nu ska jag spela pokemon lite till..

Gud.

Publicerad 2012-04-05 10:01:21 i Allmänt,

Åh gud. Igår.. Men fyller man år så gör man. Thats it. Martin ger mig frukost på sängen i form av stor vattenflaska. Den behövs. Återkommer när jag vaknat till liv igen. 


Picnik..?

Publicerad 2012-04-03 23:13:41 i Allmänt,

Som väntat stensomnade vi båda två framför filmen innan men jag skulle utan problem kunna gå och lägga mig snart igen. Har blivit förkyld nu också, såklart. Det slår aldrig fel, men jag är inte den som är den. 

Jag är lite bitter över att Picnik lägger ned nuu. Någon som har tips på liknande bra redigeringsprogram på internet? 

Intar soffläge.

Publicerad 2012-04-03 18:05:51 i Allmänt,

Nämnde jag att jag var trött? Nu kryper jag och Lizette ner i soffan och kollar på En prinsessas dagbok. God natt.



Disney.

Publicerad 2012-04-03 14:41:46 i Allmänt,

Jag glömde av det där med att gå och lägga mig helt men då lär jag ju somna skönare inatt och det är ju en bra sak. Istället för att sova har jag nästan gjort nytta. Ringt lite viktiga samtal, varit ute och lekt med skitungen och druckit kaffe. Nu ska jag åka iväg och hämta Lizette på jobbet och köpa ingredienser till min supertårta. För det är väl ingen som missat att jag fyller år på torsdag?


Bild på mig och Lizette från spårvagnen en gång för många år sedan väldigt berusade.

Lalalala.

Publicerad 2012-04-03 08:57:12 i Allmänt,

Hej. 
Nu är jag i Köping, igen. Jag måste allt säga att jag trivs ganska bra här. Sitter ensam hemma hos Lizette och Martin och njuter av tystnaden och väntar på att torktumlaren ska bli klar där nere. Lizette är på jobbet och Martin har precis dragit iväg för att lämna skitungen på förskolan. Jag kan inte annat än älska den där ungen. När jag kom hit i torsdags så hade hon hållt sig vaken och väntat och sprang och mötte mig i dörren med massa pussar och kramar och ropade "Tissie kommej". Hon har lite problem att säga Trixie så det blir Tissie. Ibland är ungar alldels för charmiga men hon har inte riktigt samma dygnsrytm som jag har så jag ska nog försöka sova några timmar till innan hon kommer hem igen. 



Morniiing!

Publicerad 2012-04-01 10:41:38 i Allmänt,

Har precis haft en tjej här och kollat på lägenheten. Får se om någon vill ha mitt råttbo. Nu är det att packa en väska eller två lite snabbt så jag är redo för alla äventyr. Tyvärr har jag vaknat upp dunderförkyld, men det ska nog gå över snart. Hoppas jag. 

What the hell.

Publicerad 2012-04-01 00:05:54 i Allmänt,

Kom nyss hem från jobbet. Gick av bussen lite tidigare idag med och gick förbi Backstage för att se om det var några jag kände där, och det var det ju såklart. Stog och pratade med Stefan en stund innan han frös för mycket och ville gå in så då började jag gå hem men när jag var strax utanför min port så fick jag så snällt gå tillbaka för då ville nästa person säga hej, och sen kom det fler och fler. Men NU är jag hemma och nu orkar jag inte gå tillbaka igen även om folk försökte hetsa mig till att gå in där. Ska plocka iordning lite nu och ta en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag ut på äventyr! 




Backstage serverar förresten sjukt stora hamburgare sägs det. Det tyckte i alla fall Stefan i Torsdags.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela