-

Sjukling

Publicerad 2013-01-18 11:46:36 i Allmänt,

Har gått och blivit förkyld, så nu har jag inte kunnat träna på 4 dagar. Det kryper i hela kroppen och jag börjar få svårt att hindra mig från att göra något, så nu tänker jag gå ut och ta en promenad. Det är bättre än inget, och frisk luft är alltid bra.

Why...

Publicerad 2013-01-14 15:30:22 i Allmänt,

...cant i be you?

Everything you do is simply delicate!


Fina, fina, bästa Robert.

Korkad tjej.

Publicerad 2013-01-14 00:35:21 i Allmänt,

Dialekter är inte min grej riktigt. Sitter och pratar telefon med en kompis. 
Han: Är du lite tankspridd? 
Jag: Va? Är jag töntig? 

Han: Jag är snäll, det begriper du väl. 
Jag: Nej, jag är inte från grekland? 


Jag ska nog ge upp det där med telefonpratande och gå och lägga mig innan jag blir helt dumförklarad. 

Det enda.

Publicerad 2013-01-13 21:31:11 i Allmänt,

Underbar träningsvärk i benen och rumpan. Det är härligt att känna att man har gjort något. Idag har jag bara kört lite hemma-träning. Gymmet har inte öppet mina tider på söndagar, tyvärr. Jag hade lite ärenden att ta hand om idag som fick gå före gymmet. 

Jag borde snart gå och lägga mig, men allt jag känner för är att byta till träningskläder och bara kötta sönder mig. Det känns som om det är det enda som hjälper. Det enda som verkligen..... 
 
 

Pillerlistan.

Publicerad 2013-01-13 01:45:16 i Allmänt,

Jag fick en fråga om vad det är för piller jag stoppar i mig, så jag tänkte att jag likagärna kunde ta det i ett eget inlägg. 

Just nu är det nästan bara grejer från Star Nutrition. 
På en dag äter jag: 
2 st Ripped Pro - Upppiggande och fettförbrännande
3 st L-Carnitine - Använder frigjort fett som bränsle
3 st CLA Advanced - Fettsyra som finns i bla kött och mjölk som bevarar muskelmassan
2 st Opti-women - Multivitaminer för tjejer
 
Jag dricker även proteinet Whey-80 och käkar vitaminerna Mitt Val - Vegetarian från apoteket. 
 
Jag har tidigare testat fettförbrännaren PharmaShred och gillade resultatet de gav, men det smakade så illa i munnen om man inte drack de hänvisade sex literna vatten varje dag. Tabletterna jag knaprar nu får det bara att smaka som om jag har tuggat i mig ett läppstift. 
 
Jag vet att jag sa att jag skulle stanna i sängen ikväll, och det har jag nästan gjort. Det var bara det att min nya, fina, lila yogamatta såg så inbjudande ut att jag var tvungen att lägga mig på den en stund och köra lite sit ups. Nu ska jag titta på ett avsnitt ur en serie innan jag somnar, för imorn måste jag vara på gymmet så fort de öppnar. Jag har ingen tid för att snooza eller försova mig då. Lycka till med det, Trixie.
 
 
 

LEG DAY!

Publicerad 2013-01-12 20:58:52 i Allmänt,

Känner mig döende. Today was leg day. Jag känner mig lite hängig och i torsdags orkade jag nästan inget alls, men jag kände ändå för att träna idag. 
 
Slängde i mig en näve Pre workout-pills och drog iväg och slog mina personbästa i både benpress och stående vadpress. Jag har fortfarande en bit kvar till mitt mål, men jag kommer närmare, och med tanke på att mina knän är paj så är jag sjukt nöjd. 
 
Det var en intressant dag på gymmet. Det var bara en man där och resten var tjejer. Jag brukar nästan aldrig se tjejer där. Det kom ett gäng småtjejer som bara sprang runt och flamsade. Lovely....... En av tjejerna gick till ryggresningsgrejen och gjorde heeeelt fel, så jag plockade ur mina hörlurar och vände mig om och förklarade hur hon skulle göra - då gjorde hon en, kom på att det var jobbigt och gick tillbaka till cardiomaskinerna för att fortsätta flamsa. Blev iallafall väldigt imponerad av en kvinna som var där som jag pratade med en stund efter att småtjejerna hade gått. Jag tror hon sa att hon var 78 år och hon går dit 3 dagar i veckan och cyklar 2 mil. Det är fan bra det! 
 
Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i sängen. Man får det efter 2 timmars ben. 

 

För stort!

Publicerad 2013-01-09 06:41:56 i Allmänt,

Provade mina gamla jeans som var alldeles för stora. Underbart. Nu sörplar jag på ett whey-80skak och ska strax kila till jobbet.

Såatteh..

Publicerad 2013-01-07 22:44:26 i Allmänt,

Jag är bitter av mig. Jag skriver av mig här ibland utan att tänka mig för. Jag ser det som min dagbok och glömmer av att folk läser det jag skriver. Det är tydligen inte så populärt och folk tar åt sig av saker de inte borde. 
Jag tänker nu rensa min blogg rejält och sluta dela med mig av mina tankar. Det blir lättast så. 


...

Publicerad 2013-01-04 23:00:56 i Allmänt,

Skitdag.

Fikat med en kompis, fått paket från gymgrossisten, tränat. Varför känns det ändå som en skitdag, och varför kan jag inte somna?

Jag är inte duktig.

Publicerad 2013-01-02 04:11:20 i Allmänt,

En viktig person i mitt liv lärde mig viktiga grejer.
Varken jag, du eller någon annan är duktiga för att vi tar tag i våra liv, börjar träna, äter bättre och går ner i vikt. Vi får skylla oss själva som måste kämpa så hårt efter att vi själva har gjort att vi ser ut som vi gör. Duktigt är inte att gå ner i vikt. Duktigt hade varit om jag aldrig blev tjock. Thats it.


Du är heller inte det minsta duktig om du slutar röka eller knarka eller vad som helst. Du började alldeles själv och det hade varit så mycket duktigare att aldrig börja.
Sluta berömma folk för att ha gjort fel hela sina liv och ge lite cred till alla som inte har dragit på sig några laster.

Visst. Det är mer duktigt att börja träna än att inte göra det och det är bättre att sluta med droger än att fortsätta. Jag säger bara att de som ska berömmas är alla som skött sig från början.
Så sluta kalla mig duktig.

God natt. :)

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela