-

The perfect dream.

Publicerad 2012-05-29 18:24:41 i Allmänt,

Hittade nyss vad som verkar bli låtlistan till Cures spelning på Hultsfred och höll på att börja gråta en skvätt. Det kommer bli så satans djävla sjukt vackert. Allt från Pictures of you till From the edge of the deep green sea till de mer fartfyllda låtarna som Just like heaven, Friday i'm in love och Lovecats. Fy fan säger jag bara. Fy fan vad bra. 




Hela låtlistan kan ni hitta här.



Såatteh.

Publicerad 2012-05-23 14:27:35 i Allmänt,

Jag drabbades av uttråkande igen och gjorde något åt mitt hår och jag minns inte när det såg såhär illa ut senast, men vem bryr sig? Ska cykla in till stan en snabbis innan det är dags att dra och bada. I dag igen. Mälaren får 4 glasstrutar av 5 möjliga av mig och jag vill bara bada mer och mer och mer. 

Nej, på med kepsen och brorsans jeans. Nu ska jag cykla iväg på min nästan brutna fot. Ciao. 

Vill inte!

Publicerad 2012-05-19 03:54:07 i Allmänt,

Hej. Tjejen med dygnsrythmen här, ja. Jag tänker inte ens fråga mig själv varför jag aldrig kan lägga mig i tid längre utan dra igång En låt till innan jag däckar. Jobbade ikväll och har sedan jag kom hem sysslat med Falsksång på skansen för mina kära grannar. Jag och lizette satt ute en stund och sjöng Två Blåbär, D6AA och Frondalåtar för hela kvarterat tills grannarna stängde fönstrena i protest. Då gick jag hem och fortsatte för mig själv men nu är det slut på det roliga. God natt!

Ut.

Publicerad 2012-05-17 09:23:10 i Allmänt,

Hamnade lite i ofas av att vara i Trollhättan. Jag hör inte hemma där längre. De senaste 5 månaderna känns det som om jag har åldrats 5 år. Minst. Jag är inte alls samma människa som jag var förra året och jag vill aldrig tillbaka dit jag var. Nu ska jag bara hitta vart jag hör hemma. 

Igår fick jag mitt schema för sommaren. Känns så bra att ha det klart nu. Allting känns lättare då. Nu ska jag och skitungen gå ut i solen en sväng eftersom dagis envisas med att vara stängt på Norges nationaldag. 

Trollywood

Publicerad 2012-05-13 13:55:31 i Allmänt,

Hamnade alltså i Trollhättan igår. Jag fick hemlängtan, glömde bort varför jag flyttade från Trollhättan och åkte dit. Stefan, en av världshistoriens bästa människor fyller 26 idag och hade en födelsedagsfest igår och han var den enda som nästan visste att jag skulle komma så jag gick dit och knackade på och sprang på en full, men ack så underbar, Kapten. Jag träffade massa fina människor igår men jag kom ihåg varför jag slutade dricka alkohol och flyttade därifrån. Men mina vänner är fortfarande bra. Alla mina favoritpojkar. <3 


Tystnad.

Publicerad 2012-05-12 13:18:55 i Allmänt,

Hemma och njuter av tystnaden. Det är så skönt, så fint. Inte en enda rabiat granne i sikte, inga skrikande barn, ingen som talar om för mig vad jag ska göra. Ingenting. Ska gå ut och provcykla min nya cykel och njuta av tystnaden och livet innan jag orkar ta mig in till stan för att fira att en av världens bästa fyller år. 

FREDAG!

Publicerad 2012-05-11 16:01:17 i Allmänt,

Nu tar jag helg! Det regnar som tusan men det skiter jag fullständigt i, för det är fredag! 


Vad passar bättre en fredag än Cure? 

Första dagen på nya jobbet.

Publicerad 2012-05-11 06:34:01 i Allmänt,

God morgon! 
Idag är det dags för första dagen på nya jobbet och jag kan ju erkänna att jag inte sovit speciellt bra inatt för att jag är aningen nervös, men det ska nog gå kalasbra! Ni får ha en bra dag, allihopa. 

Kaffe?

Publicerad 2012-05-10 14:26:41 i Allmänt,

Har pratat telefon med mamma en stund och bestämt lite om när jag ska få hem mina katter och sånt där. Börjar bli dags att presentera Zombie och Zelda för sitt nya lekområde.
Jag är speedad på allt kaffe som jag hällt i mig de senaste 8 timmarna och nu börjar kaffet ta slut. Jag börjar även bli pank så jag får se hur jag ska få ihop pengar till kaffe nu. Det är något jag behöver! Kanske ta ett varv på stan och försöka hora ihop lite cash? Sätta ut en annons efter någon snuskigt rik man som vill försörja mig utan något i utbyte? Först och främst måste jag nog kamma håret innan jag går. 

Why won't you please take me home?

Publicerad 2012-05-10 12:06:56 i Allmänt,

Jag trodde inte jag skulle säga det här redan för Köping har tagit emot mig bättre än jag kunde hoppas men jag har hemlängtan. Jag vill åka hem NU. Jag vill gå några varv runt spikön när jag vaknar, jag vill sitta och lyssna på "Tåg mot Göteborg ankommer strax på spår 2" i mitt fönster på nätterna, jag vill gå ner till Backstage ikväll och dricka citronvatten och quiza med Trollhättans elit. Jag vill helt enkelt hem. Har drömt de sjukaste drömmarna om folket där hemma hela natten. Jag har vaknat en gång i timmen och bara somnat om till en ännu värre dröm. 
Tror jag ska gå ut och försöka gå av mig allting i några timmar innan jag ska på ännu ett tråkigt möte på Arbetsförmedlingen.


-  Allén i Trollis. Började utanför mig och fortsatte genom hela stan. 




God natt.

Publicerad 2012-05-10 00:20:48 i Allmänt,

Sjuktligt övertrött och sitter och dör av skratt till ingenting. Tittade på lite hockey innan och sen kom det ett rickspucko och plockade upp mig och Lizette för lite krusing i byn med en till kromosomjägare. Jag fick, som det första bruden någonsin, provköra bilen och jag bjuder på eventuella whiplash-skador. 


Slängde på mig mitt serious-face när jag drog för att skriva papper. 

Lies.

Publicerad 2012-05-09 16:53:51 i Allmänt,

"When he lied it meant he loved me and when he lied it meant he cared."
Sitter och dundrar Jack of Jill på högsta volym. Det är så bra och Jessicka är stentuff, men jag kan verkligen inte förstå mig på innebörden i den där meningen. Är det bara för att jag själv inte skulle kunna komma på tanken att se lögner som bevis på kärlek och omtanke? Fast jag har hört att det är inne att ljuga och snacka skit. Det är tydligen det man ska göra för att komma någon vart i dagens samhälle. Jag står hellre still där jag är. Det känns bättre. Jag vill inte bli som du. Bring your IQ and try to understand - Just because i'm listening don't mean we're still friends.

Morrn!

Publicerad 2012-05-09 09:08:27 i Allmänt,

God morgon. Här är det full rulle! Skitungen vaknade vid 8 och nu har vi ätit gjort oss i ordning så nu är det bara att vänta på att hon blir hämtad igen så jag kan sova en timme eller två till innan jag åker till Eskilstuna och skriver anställningspapper. 

Bäsisar.

Publicerad 2012-05-09 00:48:48 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på skitungens snusande/snarkningar och tittar på bilder på mina katter som mamma har lagt upp. De är ju på semester hos henne nu när jag har hållt på att flytta men nu saknar jag dem så jag blir tokig! Jag behver hämta mina bäbisar! 


Zelda ligger och vilar som den prinsessan hon är. 


Zombie sysslar med hyss när hon är bortrest. 

Skitunge på besök.

Publicerad 2012-05-08 20:18:49 i Allmänt,

Förvånasvärt har idag också varit en superbra dag! Drog in till stan i förmiddags och gick på möte på Arbetsförmedlingen för att sedan möta upp en gammal nästan-kompis från Varberg som också har bosatt sig i Köping. Vi hade massvis av gemensamma vänner och bekanta förr och hängde på samma häftiga ungdomsgård men han minns mig inte alls. Jag var tydligen inte minnesvärd när jag var 14. Haha! Nu sitter jag och väntar på att middagen/kvällsmaten ska bli klar. Lizette kom hit nyss och lämnade över ett stycke Skitunge till mig som ska sova här inatt. Myspys! 




Mysigt.

Publicerad 2012-05-08 00:56:21 i Allmänt,

Bra dag. 
Började gå in till stan när jag blev upplockad av en granne som körde in mig där jag mötte upp Martin och gick och hämtade skitungen på dagis för att sedan gå en sväng på stan, äta glass i solskenet och bara vara. Kom hem och gick upp till Martin och Lizette och chillade ett tag innan jag cyklade in till stan på Martins förbaskade mordförsök till cykel och mötte upp M som jag tvingade ut på en liten promenad innan vi gick hem till honom och kollade på VM. Sverige - Danmark. Stackarn fick lyssna på mitt skrik, tjat och mina svordomar i en hel hockeymatch. Cyklade tillbaka hem och träffade på Lizette utanför som frågade om hon fick följa med mig in en sväng och får världens panik när jag öppnar dörren och utbrister "Någon har varit här!!" när jag ser att det är tomt vid dörren. Då har Lizette varit hos mig hela kvällen, när jag varit med M, och städat, packat upp och plockat i ordning i hela min lägenhet! Hon har tillochmed skurat mina golv med en kökssvamp för att hon inte hittade min golvmopp. Nu sitter vi och tittar på teve och jag njuter av mitt fina hem! 



JOBB!

Publicerad 2012-05-07 09:21:43 i Allmänt,

Blev precis väckt av telefonen med beskedet att jag har fått ett jobb! Så djävla glad. Ska börja jobba timmar fram till sommaren och sen sommarjobba där. Superglad chey! 



Köping vs Trollhättan 1-0

Publicerad 2012-05-07 03:07:23 i Allmänt,

Kom som vanligt inte i säng i tid. Folk har frågat om det inte är ensamt och flytta till en helt ny stad men något som liknar ensamhet har jag inte kännt av för fem öre. Jag är inte ensam mer än på nätterna och knappt det ens. Nu är det bara ett jobb jag vill ha och sen är jag supernöjd att få komma in i vardagen lite mer. Jag trodde att första veckan skulle vara hemsk och ensam men inte alls. I fredags så var jag med lite grannar och tjötade skit och tittade på när de drack alkohol och jag hann bara precis komma innanför dörren innan en kompis hörde av sig och frågade om jag ville åka med en tur och då hamnade vi i Örebro för att käka. Såna djävla spontaniteter är det rätta och det känns så bra. Det kommer säkert dagar när jag inte kommer ha lika fullt upp och när jag kommer vara ensam men just nu är allt så underbart. Jag saknar bara mina katter och min familj men jag får ta en tur och åka och säga hej och samla upp djurkräken snart. 


Söt nyopererad Zelda. Jag saknar min bäbis. 

Tårtbotten.

Publicerad 2012-05-07 00:56:45 i Allmänt,

Igår var det cruising inne i byn så då var man självklart där inne och tittade lite på spektaklet och drack några öl. Och kollade på hockey-VM på teven, såklart. Hann inte så mycket mer än vakna i dag innan det var dags att ge sig iväg ut igen. Denna gången för att dra och kolla när M spelade fotboll. Bortsett från att motståndarlaget var ett gäng pajaser så var det faktiskt ganska kul (jag kommer aldrig någonsin erkänna att jag precis skrev det där) och M's lag vann massvis. Hann inte mer än komma hem från matchen innan jag blev haffad av Martin med Skitunge som var ute och lekte så jag fastnade lite där med dem innan M kom hit och det blev Lejonkungen för hela slanten hos Martin och Lizette. Jag och Lizette satt, förvånansvärt nog, och lipade i kapp när Mofasa dog. Sorgliga djävla disneyfilmer!  

Var precis påväg att krypa ned i sängen innan jag fick ett positivt mail som gjorde mig alldeles för uppspelt för att kunna sova. Får nog bli en film att somna till, ja. God natt! 

Dialektmysterier.

Publicerad 2012-05-02 00:39:47 i Allmänt,

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sån som byter dialekt och tramsar, men efter bara två dagar i Västmanland så inser jag att jag är körd. Jag kommer snart börja prata med sjukt hemsk och ful dialekt och jag vill slå mig själv med en stekpanna i huvudet. Förlåt i förväg. Jag tycker inte om dialekten och jag vill verkligen inte börja prata så. Skärpning. 

Intressant det här.

Publicerad 2012-05-01 19:52:29 i Allmänt,

Köping. Det är en hemskt intressant stad jag ahr flyttat till. Igår var det valborg och på den här sidan av landet firas det tydligen ordentligt. Jag sammanfattar hela kvällen med ett enda ord - Kaos. Det var bråk, tjafs, poliser och mer drama och som om vi inte får nog av uniformklädda män kom allt brandkåren idag också. Trygga lilla stad jag bor i. Ska försöka bli en smula mänskligare och få på mig ordentliga kläder så jag kan gå bort och äta popcorn och titta på skräckfilm med Lizette, Martin och M och låta bli att se min lägenhet. 

Dagens tips: Ha inte fest i din lägenhet samtidigt som du försöker flytta in. Speciellt inte i Köping.


Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela