-

Akuten.

Publicerad 2012-11-30 14:13:46 i Allmänt,

Fick åka ambulans till akuten inatt och tillbringa natten där. Nu är jag hemma iallafall och intar sängläge. Det är bara då jag inte vill dö av smärta. Återkommer senare.

Djävla vinter.

Publicerad 2012-11-29 10:09:02 i Allmänt,

Idag hade jag sjukt svårt att ta mig ur sängen. Jag är trött, förkyld och all snö ute får mig inte direkt piggare. Jag önskar att jag kunde gå till gymmet, men jag skulle nog dö lite om jag försökte anstränga mig idag.
Jag ska gå bort till min gamla lägenhet och hämta de sista kläderna och städgrejerna så jag kan få den besiktad sen, men först ska jag meditera.

Bra start!

Publicerad 2012-11-27 08:16:56 i Allmänt,

God morgon. Äter havregrynsgröt med kanel och läser Topphälsa. Bra start på en dag fylld med tvättande och flyttkaos.

Uppdatering

Publicerad 2012-11-23 15:38:14 i Allmänt,

Det var längesen jag skrev här nu. Jag håller på att flytta för fullt och har nästan återhämtat mig från förkylningen. Klippt av mig håret har jag hunnit göra sedan sist också. Träningen har legat på hyllan ett litet tag när förkylningarna bara avlöst varandra, men trots det så har jag lyckats få fram lite käkben och nyckelben. Win!

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela