-

Lay me to sleep.

Publicerad 2011-12-29 14:23:41 i Allmänt,

Försöker samla ork till att göra mig i ordning för mitt sista arbetspass... Mitt sista pass hos världens bästa. Jag kan inte låtsas som om det inte är jobbigt. Som om jag inte vill kidnappa honom och rymma någonstans. Jag vet om att det här kan vara sista gången jag någonsin får träffa honom. Mitt lilla charmtroll. 

Jaja... Dags att gå dit och hålla masken och vara trevlig när jag lär upp den nya personalen.




Kiss my eyes and lay me to sleep.


Miss Murder

Publicerad 2011-12-28 22:41:28 i Allmänt,

Hej. 
Som jag sagt tidigare så gör min situation mig inte alls speciellt trevlig och social och jag vill inte sitta här och vara bitter. Har blivit pånytt-kär i AFI och det är det enda som snurrar i mina högtalare nu.

Hey miss murder can I make beauty stay if i take my life? 



Jag har en till påni på armen nu också. Det känns bra iallfall! 

13 dagar.....

Publicerad 2011-12-19 15:46:46 i Allmänt,

Om 13 dagar är jag arbetslös. 
Jag har inte fått tag i ett nytt jobb trots att jag sökt som en tok och jag kom inte in på komvux. Imorgon ska jag ringa soc och om inte de kan hjälpa mig så måste jag säga upp lägenheten, göra mig av med mina bäbisar, sälja alla mina grejer och leva med en väska på folks soffor och i pisstunnlar typ. Jag pallar inte det här. Att inte ha någonstans att ta vägen. Att någon jag älskar mer än livet sitter i precis samma sits som jag och jag kan inte göra något för att hjälpa till. Det känns som om allting är slut. Jag har ingen ork till något. Jag klarar knappt att gå ur sängen. Men jag ska göra det nu. Jag ska åka hem till mamma och kramas.

W13

Publicerad 2011-12-09 16:23:11 i Allmänt,

Jag var i hufvudstaden i tisdags och såg Wednesday 13. Måste erkänna att jag blev lite pånytt-förälskad. Jag har inte lyssnat så mycket på W13 och alla hans band de senaste men förr lyssnade jag tokigt mycket på det. Det känns som om det var igår som jag satt och var hysterisk och väntade på släppet av Fang Bang. 
Efter spelningen hittade vi en hög med brudar (och några snubbar) som "bara vill ligga med Wednesday" så vi gjorde dem sällskap i kylan och tada! Ut genom dörren kom herr Wednesday him self.
Nu ska jag ägna mig åt min mat igen en stund och lyssna på regnet utanför. 


Soldier.

Publicerad 2011-12-05 23:31:30 i Allmänt,

Jag borde varit i säng för längesedan. Ska upp om bara några timmar och åka till Stockholm. Har precis slängt i lite hårfärg på ställen där det behövdes mer så jag måste vänta på det innan jag kan gå och lägga mig. Jag kanske borde börja planera vad fan jag ska ha på mig också, men jag orkar inte tänka nu. Jag vill inet ens tänka på hur det kommer bli imorgon bitti. Tydligen så är det 13årsgräns på spelningen och ingen bar. Jag hoppas verkligen inte att det betyder att man måste vara nykter för att ens få komma in. Isåfall kommer jag gå bananas en smula. 

Bussbiljett -check!

Publicerad 2011-12-04 20:08:41 i Allmänt,

Sådärja! Nuu har jag köpt bussbiljetter till Sthlm på tisdag. Barnvakt/guide i el stockholmo sökes.  Jag vet inte vad jag har gett mig in på riktigt, men det blir nog bra. Antingen slutar det i kaos eller i...kaos.

Var och handlade en del innan så jag laga till någon riktig mat istället för att leva på nudlar. Någon sa till mig att mitt magsår kräver bättre mat och mindre kaffe. Jag har hittills bara fått i mig några clementiner i matväg men jag har inte drckit något kaffe alls idag! Ska faktiskt krypa i säng snart med en film och sova tidigt. På riktigt idag. Behöver vila upp mig lite. Hoppas att alla haft en bra dag! 

Rösta på Shameless!

Publicerad 2011-12-04 09:51:06 i Allmänt,

Jag tycker att alla mina söta läsare ska gå in HÄR och rösta på att bästa Shameless ska spela på Sweden Rock. Allt jag kräver är tre snabba musklick. Först trycker ni på "HÄR", markerar Shameless Tyskland/USA i listan och sedan 'skicka'. Inte speciellt svårt eller jobbigt va? Neh, så gör det nu. 



Om det är någon av er som inte har hört Shameless tidigare så slänger jag upp en video till er också. 




Tired!

Publicerad 2011-12-04 08:31:03 i Allmänt,

God morgon. 
Skulle gå och lägga mig tidigt igår så jag skulle orka upp tidigt idag för att tvätta och storstäda. Jag tog mig inte i säng förän efter kl 3 så nu känner jag mig död och vet inte alls hur jag ska orka med ett storstäd. Varför gör jag alltid såhär? Nåja, ska slänga i mig lite frukost så kanske jag blir piggare sen. 

Candy.

Publicerad 2011-12-03 23:09:37 i Allmänt,

sitter och lyssnar på Badmouth. Precis som vanligt. Det blir bara bättre och bättre och jag har utnämnt dem till Sveriges bästa rockband. Bara så alla vet.  

Bild på mitt hår, ja. 

Jag tror bara det är tillfälligt tills jag orkar fortsätta bleka det. Men det kommer ju massa grejer i mellan som gör att jag inte kan ha 'inte färdigblekt hår'. Som att åka till Stockholm och se Wednesday 13 t.ex. 

Can you feel it?

Publicerad 2011-12-03 15:49:40 i Allmänt,

Nu ger jag upp. Ett tag. Mitt hår vägrar ta åt sig någon blekning mer så jag har varit på Överby och köpt ny färg. Träffade även på pappa där borta som fick bjuda mig på frukost i form av en jättegod sallad. Mums! Nu ska jag iväg och få hjälp med att färga håret, igen. Blir det bra så slänger jag upp en bild senare. 
¨

Closer

Publicerad 2011-12-03 01:05:12 i Allmänt,

Mitt hår vägrar ta åt sig någon blekning mer nu. Det suger så imorn ska jag leta reda på någon annan fin färg. Bara mitt hår ser okej ut när jag åker till Stockholm i veckan, så. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med mina små bäbisar. So long. 

I'm back. Again.

Publicerad 2011-12-02 20:32:14 i Allmänt,

Hej. 

Jag har haft bloggtorka i nästan en månad nu. Allting är kaos och rörigt och jag har inte ens orkat skriva ned det eller sitta och skriva om annat och låtsas att allt är bra. För det är inte bra. Från och med nyår så är jag arbetslös. Jag har fått sparken från mitt jobb som personlig assistent till världens charmigaste, underbaraste man efter att JAG blev utsatt för sexuella trakaserier mm. Min kollega friade till mig, på arbetstid. Jag sa nej och uppskattade inte alls det där. Obehagligt som fan. Usch och fy. Tog upp det där med chefen som flippade ut fullständigt, för den där kollegan råkar vara hans son........

Jaja, nog om det för tillfället. Idag har jag varit och klippt av mig nästan allt hår. Jag har råkat bleka sönder det en aning och nu när det är nyklippt så är jag inne på kvällens andra blekning. Känns jättenyttigt det här. 

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela