-

Blessed Samhain.

Publicerad 2011-10-31 17:21:00 i Allmänt,

Idag börjar samhain. Idag är det dagen när gränsen mellan de levande och det dödas rike är som tunnast. Hoppas alla får en trevlig Samhain med många trevliga besök. 

För er som inte firar Samhain så får ni helt enkelt ha en trevlig Halloween. 

No more alcohol.

Publicerad 2011-10-31 13:18:47 i Allmänt,

Som ni kanske märkt har jag varit utan internet i några dagar igen. Nu är det dags att skaffa vanligt internet som funkar! Ska strax kila iväg till jobbet, men innan dess tänkte jag bara berätta att jag helgen ballade ur. Jag hade det jättetrevligt med Liz zom var här, men det var väl det enda som var bra. Nu tänker jag ta en paus från alkohol ovh fest för vissa människor kan inte hantera alkohol och då tänker inte jag vara där och se på. 

Halloweenfesten, ja. Det var folk där som jag har svårt för så jag satte mig och hets-söp för att kunna klara av allt utan att vara irriterad mend et slutade i att jag började kräkas och stendäckade. Tog mig till krogen där det blev drama, så gick tillbaka till förkröket där det blev ännu mer drama och allt balla ur. Så nu har jag planerat resten av helgerna i november och ingen innehåller alkohol eller fest. Bra!

Lön.

Publicerad 2011-10-25 19:57:58 i Allmänt,

Fick min Halloween-kostym igår, så idag har jag varit och köpt smink. Fanns inte riktigt det jag behövde, men jag får lösa det. Det ska nog bli bra ändå hoppas jag. Hade egentligen fira löning med mat på världens godaste Kina-restaurant som råkar finnas här i Trollhättan men dit har jag inte hunnit så får väl ta det efter jobbet imorn. 
Nu ska jag ge mig bort till hemköp och köpa mat med Badmouth i hörlurarna.

Död.

Publicerad 2011-10-20 07:49:40 i Allmänt,

Trött och helt förstörd. Igår fick jag hem min nya soffa och det var inte jättekul att bära upp den för fyra trappor, och sen plocka isär den gamla och bära ned den. Usch och fy. Nu ska jag ge mig iväg till jobbet! Återkommer.

Morning.

Publicerad 2011-10-19 05:59:09 i Allmänt,

God morgon! Har sovit ganska dåligt inatt, men känner mig ändå ganska pigg och utvilad. Säkert något som ändrar på sig om ett tag, men ändå. Var och ombesiktade bilen igår. Självfallet hade det uppstått nya hål i avgasröret, så jag fick ombesiktning på ombesiktningen. Bra gjort! Nu ska jag hälla i mig mitt kaffe och kila till jobbet. 

Dokumentär?

Publicerad 2011-10-18 15:41:10 i Allmänt,

När The Gloria Story var på turné men Ted Poley så filmade de en del och har nu satt ihop en liten dokumentär av det hela. Trots att jag inte var på någon av spelningarna så är jag självklart med i dokumentären. Kvällen innan spelningen drack vi öl med dem och gick och dansade på Lipz (för att citera Chris LeMon; "Finns det ett ställe som heter Lipz med Z så MÅSTE vi gå dit.") och tydligen har delar av den kvällen också filmats. Som tur är så har de värsta delarna censurerats. 
Jag är med vid 1.50. Jag är shitfaced och minns inte det där över huvud taget. 


Kattfan.

Publicerad 2011-10-17 13:00:06 i Allmänt,

Att försöka sova ut när man har katter är bara att glömma. Djävla Zombie har hållt på med massa trams hela natten och hon väckte mig med att riva ner ljusstakar i golvet. Nu har hon precis rivit ner mina högtalare så de är sönder. Kul. Ska fixa något att äta och sen begrava mig i sängen med skötsamma, snälla Zelda tills huvudvärken släpper.

Tired

Publicerad 2011-10-14 01:26:50 i Allmänt,

Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att inte kunna skriva om vad jag vill, när jag vill bara för att en djävla människa. Har precis suttit ute och pratat telefon i en timme om allt och ingenting med söta Simon. Vi insåg att vi inte setts på över ett år och knappt pratat med varandra heller, så det får det bli ändring på. Bestämde att vi ska para hans katt med mitt lilla as och att han ska ta hand om kattungarna. Stackars. Nu ska jag krypa i säng och läsa en bok och försöka sova. Har inte mitt special-te här, men jag ska nog klara av att somna ändå. God natt!

RIP Mikey

Publicerad 2011-10-11 08:03:33 i Allmänt,

I lördags dog Mikey Welsh (ex. Weezer) i ett hotellrum i Chicago troligtvis av en överdos. Den 26e september skrev han på sin twitter "dreamt i died in chicago next weekend (heart attack in my sleep). need to write my will today.", så det får mig att undra om den där överdosen faktiskt var planerad. 
Bjuder på en grym låt av Weezer från tiden med Mikey. 



Surt sa räven..

Publicerad 2011-10-10 13:45:46 i Allmänt,

Jag blir så trött på folk och på pengar. Lånade ut 100 kr till en polare för ett tag sedan som lovade att jag skulle få tillbaka pengarna efter 2 dagar. Nu har det gått en månad och jag har fortfarande inte fått något och hon kunde inte ens höra av sig för att säga att det dröjer för att hon inte har pengar för tillfället. Visst att 100 kr inte är speciellt mycket, men när jag är så pank att jag inte har råd med mat, kattmat eller ens bensin så jag kan ta mig till mitt jobb så är det mycket pengar som jag verkligen, verkligen behöver. Surt som fan att man ska behöva bli arg över en sån sak som pengar. Men ja, vi får se om jag får några pengar så jag kan ta mig till jobbet, annars lär jag ju bli av med det nu och då kommer jag alltid vara såhär pank. 

Sagan om ringen.

Publicerad 2011-10-10 12:25:09 i Allmänt,

Även igår bestod av film hos Sazzy. Eftersom jag aldrig hade sett Sagan om ringen trilogin (jag försökte en gång men somnade efter några minter) så tyckte hon att det var dags. Vi såg Härskarringen och Sagan om de två tornen och jag måste erkänna att de var mycket bättre än jag trodde så i veckan blir det att se den tredje. Det är så skönt att inte göra någonting alls och inte vara bakfull. Mh. 

Wake up!

Publicerad 2011-10-09 10:48:40 i Allmänt,

God morgon. 
Igår var jag hos Sazzy hela dagen och tittade på filmer och åt snask. Det känns riktigt bra att vakna upp på en söndag och inte vara bakfull och inte behöva gå till jobbet. Att jag fortfarande är jättesjuk är inte lika skönt så jag ska nog stanna i sängen ett tag till och dra igång en film eller så. 
Min vinylspelare har avlidit på riktigt nu, men det är ganska imponerande hur länge den har hållt ändå. Min farmor hade den när pappa var liten och jag tror inte den var ny då heller. Nu sitter jag och letar efter nya skivspelare men jag har bara hittat en som jag är lite sugen på. Om ni vet var man kan köpa bra skivspelare så säg till! Självklart med inbyggda/tillhörande förstärkare och högtalare. 

Matkoma.

Publicerad 2011-10-07 22:30:02 i Allmänt,

Sådär ja. Nu är jag ensam igen efter en jättelyckad middag! Håller på att spricka av matkoma efter en 3 rätters.. Jag missberäknade tiden lite, men det var gott så det får vara okej. Mina katter har tagit över min säng nu efter att pappa lagade den så jag får väl ställa mig och diska och sånt istället. 
Kollade igenom min gamla hårddisk innan och hittade massa gammalt gott, som jag fått göra mig sällskap hela dagen. Band som jag gillade mycket förr och som jag helt glömt av, men ändå kude varenda låt med när jag lyssnade igen. Ett sånt band är Random Riot. Ni kan kolla in dem här, men där är det ont om de gamla låtarna som jag gillar så mycket. Värt att kolla in iallafall. 

Stalker.

Publicerad 2011-10-06 23:15:09 i Allmänt,

Som ni kanske vet så hade jag en annan blogg tidigare, men jag tvingades att lägga ned den för jag blev stalkad. Jag väntade ett tag innan jag skaffade en ny blogg och har aktat mig för var jag har "gjort reklam" för den. Trots allt har min stalker kommit tillbaka och det är inget jag uppskattar det minsta, så nu får jag börja akta mig för vad jag skriver så det inte går lika långt som sist. Just so you know. 

För övrigt är jag jättesjuk och har ont i hela kroppen. Helt förstörd. Ska krypa ned i sängen nu och ladda upp för middagen imorn. 

Love song.

Publicerad 2011-10-05 12:36:22 i Allmänt,

Det är jobbigt att sitta och vända på varenda krona. Det är 20 dagar kvar till lön, jag har ingen bensin på bilen och jag har 400 kr på kontot.. Jag har dessutom bjudit hit pappa+dam på fancy middag på fredag, och efter det kommer jag vara helt pank. Jag får inte låna mer av mamma för henne är jag redan skyldig en massa. Jag hatar pengar. 



Teknikfanskap.

Publicerad 2011-10-03 22:12:03 i Allmänt,

Jag är förbannad på min dator nu. CD/DVD-läsaren har inte funkat på några dagar, men jag trodde att det berodde på de brända data-skivorna jag försökte ta del av, men idag insåg jag att det gällde CDskivor, spel och filmer också så jag ringde pappa för att be honom lämna in den eftersom den köptes i hans namn. 
Men nu helt plötsligt så drog den igång igen och funkar helt felfritt. Förut stod inte ens dvd-läsaren med på 'Enheter med flyttbara lagringsmedia', men det gör den nu. Visst, jag är glad att den funkar igen men min garanti går ut om några veckor och jag kan ju inte lämna in den när den funkar, men tänk om den funkar nu i en månad och sen lägger av igen? ÅH! 

If only..

Publicerad 2011-10-03 17:53:27 i Allmänt,

Jag har inte kommit så långt i städandet för som vanligt så fastnar jag med något annat istället. Det är ganska drygt att både städa och tvätta på samma dag. Jag kan städa imorgon istället för jag har ändå inget att göra förän klockan 16 då så det blir bra. 

Jag färgade håret helsvart igen. Det röda var inte så rött som jag ville ha det, och för att få det rödare hade jag behövt bleka och krångla och det var redan så förstört. Tittade på gamla bilder när jag hade grön lugg och överväger det igen. Det var ju snyggt, men då måste jag bleka igen..... 

Städdag, tvättdag.

Publicerad 2011-10-03 13:14:47 i Allmänt,

Hade en jättelugn och skön dag igår utan telefon och dator. Jag borde ta såna dagar oftare och bara vara och pussa på mina katter. Idag är det städ- och tvättdag, så ska sortera kläder så jag kan ge mig ned i tvättstugan! Ska försöka ge mig på att byta gardiner också, men det är snart december och då passar ju ändå röd-svarta gardiner ganska bra. Borde försöka tvätta de jag har lite. Vit katt och svarta gardiner är inte den bästa kombinationen alltid. 

Först frukost och klädsortering, sen får jag se om jag pallar ta hand om gardinerna också. 

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela