-

Vuxenpoäng!

Publicerad 2013-05-30 12:38:22 i Allmänt,

Lyssnar på könsrock och gör i ordning här hemma på min lediga dag. Skönt.

Var inne i Sala och hämtade ut ett paket från Telia. Tyckte det var bra att skaffa hemtelefon när man bor i hus på landet. Vuxenpoängen bara haglar in.

Tönt.

Publicerad 2013-05-28 16:39:38 i Allmänt,

Idag gick det sådär. Line är en tönt som är rädd för allt, och idag fick hon för sig att återvinningsstationen som vi rider förbi varje gång skulle äta upp henne, så efter en tur ner i diket och mycket bråk så bestämde vi oss för att jobba lite på ridbanan istället. Tur för henne att hon är så fin och mysig i övrigt. Puss på dig, finis.

Oro.

Publicerad 2013-05-27 07:08:24 i Allmänt,

27 maj.

Idag var det tufft att ta sig upp ur sängen. Jag har sovit ganska oroligt och kände mig inte det minsta utvilad, men en kopp kaffe så är jag nog redo för dagens jobb.

Ha en bra dag!

Dryga försäljare.

Publicerad 2013-05-26 17:38:14 i Allmänt,

26 maj. 
 
Jag sa ju att jag skulle återkomma senare. Kom hem från marknaden för en liten stund sedan. Den var betydligt mindre än jag hade väntat mig, men det var nog tur för min plånbok. Råkade dumt nog halka över hastighetsbegränsningarna förra veckan och fick en fet inbetalningslapp av polisen, så det + bilskatt + dubbla boenden den här månaden svider rätt rejält på kontot. 

Fick iallafall köpa lite grejer på marknaden. Den obligatoriska festival/marknadslangosen - såklart och sura godisremmar är ju även det ett måste på marknader. Förutom det hittade jag lite grejer till mamma som fyller år på lördag, men som jag inte kan tala om vad det är än, lite armband och ett par byxor. Jag är aningen irriterad på snubben som sålde byxorna till mig. Jag hittade ett par byxor som jag velat ha, och har letat efter liknande ett tag så jag var tvungen att ha dem. Jag frågade vad dem kostade och han sa 200 och frågade vad jag ville ge fr dem, jag sa 100 kr och han sa ja. Han går iväg och hämtar en påse och jag ger honom en huundralapp, men nej.. Då kostade dem helt plötsligt 150 istället. Tyvärr ville jag så gärna ha dem, annars hade jag sagt till honom att det fick vara. Nu när jag kom hem såg jag även att de var felmärkta. Det stod dtorlekar på galgarna och jag frågade om dem stämde och han sa ja. Kommer hem och provar dem och de är lite för tajta och hittar storleken på en liiiten lapp långt ner i benet och ja, då är det en storlek mindre än den jag trodde jag köpte. Så nu får jag väl köra hårdträning tills dem sitter som jag vill. 
 
 
 

Förändringar.

Publicerad 2013-05-26 09:37:42 i Allmänt,

25 maj. 
 

Jag erkänner - Jag har undvikit er. Träningen har gått sådär, men dieten har gått kass. Jag har inte velat sätta det svart på vitt, men nu ska det bli ändring. 

Jag håller på att rensa ut i mitt liv. Jag drar mig undan alla som bara försöker tynga ner mig med sina miserabla liv. Jag har flyttat ut till mitt mysiga lilla hus i skogen och trivs hur bra som helst med det, med lugnet och med närheten till "mina" hästar.

Jag hinner bara med en snabbbuppdatering, för nu ska försöka reda ut mitt hår och få på mig kläder så jag kan åka in till Västerås och gå på marknad!

 


Vi hörs senare.

- Fina Line från fredagens ridtur. 

1 maj..

Publicerad 2013-05-01 07:08:40 i Allmänt,

Igår var det Valborg igen. Jag slås över hur ett år kan kännas som både 10 år och en vecka - på samma gång.
Förra Valborg hade jag dagen innan lämnat Trollhättan bakom mig och flyttat till Köping i brist på annat. Hamnade i en sjukt skabbig lya och på Valborgskvällen, när jag inte ens bott där ett dygn, fick jag ett järnrör i dörren och blev knivhotade. Bra start.
För ett år sedan vaknade jag upp med huvudvärk efter ett par glas vin.

Idag vaknade jag tidigt och ska alldeles strax åka och få nycklarna till mitt hus. Jag lämnar allt vad lägenhet och grannar innebär och flyttar ut till landet. Jag kan nog inte ens beskriva hur skönt det ska bli. Jag slipper bli väckt mitt i nätterna av bilar, smällande dörrar och diverse ljud. Jag slipper lyssna på musik jag inte vill höra genom väggarna. Äh, jag kan göra listan hur lång som helst.

Något jag kommer sakna är de där fina människorna i huset mittemot med sina fina hundar, men de har lovat att hälsa på.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela