-

Kliande liniment?

Publicerad 2012-08-28 22:47:16 i Allmänt,

Känner mig som en hemskt människa. Jag försökte vara gullig och masserade F lite för att mjuka upp alla miljarders knutor i ryggen och sedan smörjde jag på lite liniment för att göra det hela bättre, men stackars håller på att plågas till döds av det där så jag bad honom kleta på en massa på mig också så det skulle vara jämt, så nu sitter jag här och håller på att få rabies för att det kliar så djävligt. Varför har det börjat klia? Liniment har aldrig kliat förut, men imorse och nu så kliar det satan.. Någon som har koll på sånt här? 
 


Tjockisar + alkohol = sant.

Publicerad 2012-08-17 16:30:00 i Allmänt,

Åh, jag blir frustrerad på riktigt! 
 
VARFÖR i hela helvetet tränar folk om de ändå dricker alkohol? ÅÅÅÅÅÅH, era djävla rikspuckon. Hur dumma i huvudet är ni? Kan ni inte ens lågstadiematte? Fattar ni seriöst inte att ni helt kan lägga ned träningen och erat "äta nyttigt" när ni sitter och drar i er alkohol på helgerna? Gå och dö istället, tjockisar. 
 
På en fylla förstör man en veckas träning och bra mat så om ni inte tänker göra det på riktigt kan ni lika gärna fortsätta vara tjocka. Att träna i 10 minuter kommer inte ge något resultat på era tjocka kroppar, och att "belöna" sig med ett flak öl, cider eller en flaska sprit när man inte har gjort något alls är bara idioti. 
 
 
 
 
 

Shopaholic?

Publicerad 2012-08-17 15:46:00 i Allmänt,

Personalmötet igår gick ganska fort så jag hade nästan 3 timmar på mig innan jag skulle börja jobba 5 minuter därifrån, så jag tänkte fördriva tiden med lite shopping. Jag brukar egentligen inte gilla att springa runt och prova och köpa kläder, men efter att ha gått ner de här 6 kilona så tyckte jag att jag var i behov av och förtjänade nya kläder. Gick in på Desigual och blev helt såld. Damn vilka fina klänningar! Jag var där inne och dreglade och provade hur länge som helst och bestämde mig sen för en tokfin klänning med en inte lika fin prislapp, men det var den helt klart värd för det var lite rea. Den kostade egentligen 999:- och jag hade nog fan betalat det också för den. I alla fall. Jag gick vidare till de vanliga affärerna och hittade tre linnen, en kjol och en tröja. Jag slänger upp bild på allting sen om jag hinner. Håller på att laga mat och försöka göra mig i ordning för jobbet också. Ville bara dra en snabb-update. 


Jag tror för övrigt att mina katter försöker döda mig. De hade lagt ett häftstift precis utanför toadörren som jag såklart trampade på imorse. Ont som fan gör det och om jag dör inatt så vet ni varför.
Jaja, nu luktar maten färdig! 
 

Sov gott.

Publicerad 2012-08-10 09:45:35 i Allmänt,

Befinner mig hemma på landet utanför Trollhättan hos mamma. Fick åka hit direkt i går morse för att ta farväl av mammas fina hund. 
Jag kommer ihåg dagen när han föddes. Hans pappa är min hund så vi har haft Faxe sedan han föddes i januari 2007. Söten blev bara 5 år innan cancern skördade ännu ett offer. 

Det är inte lätt nu. Mamma har det inte lätt nu. Jag önskar jag kunde stanna här och ta hand om henne. Varför är livet så orättvist? 
 
 
 
Vi tog med honom hem direkt igår för vi ville inte att han skulle stoppas i en frysbox och sedan eldas upp med en massa andra hundar. Vi ville ha honom hemma. 
 
 

Mamma, jag kommer hem.

Publicerad 2012-08-08 23:42:09 i Allmänt,

Sitter med världens största klump i halsen och vet inte om jag vill gråta, skrika eller både och. Jag borde gå och lägga mig, men jag vet inte hur jag ska kunna sova.

Imorgon bitti åker jag hem till mammsen.  

Straight fxcking edge.

Publicerad 2012-08-07 22:52:43 i Allmänt,

Ligger i soffan och har precis slötittat på en halvdålig film och dricker grön saft som mest ser ut som någon läskig drink. Det slog mig precis att jag inte haft någon dunderfylla på över 7 månader nu. Fy fan vad bra jag är! Och fyfan vad mycket bättre jag mår utan den där skiten. Jag har varit lite full 3 gånger de senaste 7 månaderna, men jag vill inte vara full alls mer. Alkoholen gör bara konstiga saker med mig och gör mig till en människa jag inte vill vara. Jag drack en mojito i början på juni och slogs av hur äckligt alkohol faktiskt smakar. Det var lite sjukt. Det är bara smaken av öl som jag saknar lite ibland, men öl får mig dum i huvudet och innehåller alldeles för mycket kalorier. 
Nej, jag tycker fortfarande att straight edge är det bästa man kan vara... Jag är bara lite dålig på att lyssna på mig själv. 
För Er som kanske inte har full koll på sXe så innebär det i stora drag att man inte äter kött, inte dricker alkohol, inte röker, inte brukar några som helst droger (inte ens koffein) och inte har promiskuöst sex. Sjukt vettiga grejer. Kött äter jag inte och har verkligen inga tankar på att någonsin börja med det. Helst ska man ju vara vegan, men det skulle jag nog inte klara. Jag är för dålig på det där med att göra tillräckligt nyttig och bra mat. Att inte använda droger behöver jag ju inte ens gå in på hur det är med den saken. Knark är bajs som en vis man sa. Det enda lilla problemet där är ju just koffeinet. Jag behöver mitt kaffe och jag får lite svårt att inte få i mig koffein när tabletterna som jag äter varje dag innehåller mängder av koffein. Att inte ha sex utan någon form av förhållande eller relation är ju också hur vettigt som helst. Så ja... Det är ju det där förbannade koffeinet som ställer till det för mig. 


 

Äggröra och kaffe.

Publicerad 2012-08-07 13:51:57 i Allmänt,

Dagen känns så mycket bättre när man får dricka morgonkaffet i en lastbil med fint sällskap. Just saying. Nu känner jag mig nästan redo att ta itu med kaoset i min lägenhet och tvätten. 
Har ju börjat ett nytt heltidsjobb nu och det känns skitbra. Jag har bara jobbat timmar sedan nyår men nu är jag på gång igen. Jag tycker inte direkt om Köping, men flytten hit har ändå fört med sig en massa bra saker. 


Nu ska jag slänga i mig min äggröra och mina knäckebröd så jag får i mig lite mer energi. Som ni säkert vet så är det äggulan som innehåller flest kcal i ett ägg. Ett helt ägg innehåller ca 85 kcal medans bara äggvitan innehåller ca 16 kcal. Så när jag gör äggröra/omelett kör jag med t.ex 1 helt ägg + 2 äggvitor. Ingen större skillnad i smaken men så mycket bättre för en tjockis som jag. 
Åh, på tal om vikt. I lördags köpte jag ett par nya leggins. Jag köpte dem en storlek mindre än mina gamla och trots det är de lite för stora i midjan! Awesuuum! 




- Några kilo lättare än sist och med en tröja som inte alls är min.
Nämnde jag föresten att min lägenhet är stökig? 
 
 

Dagens kärlekslåt - 2

Publicerad 2012-08-02 07:58:49 i Allmänt,

Den här dagen har börjat så mycket bättre än vad gårdagen slutade med så idag slänger jag upp dagens love song med en gång! 

 
 
 
 

Skitdag.

Publicerad 2012-08-01 23:21:07 i Allmänt,

Just när allting börjar kännas så himla bra kommer det något och vänder hela världen upp och ned igen. Nu vill jag åka hem. 
 
 
- Exakt. 
 

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela