-

Vad har jag att klaga om?

Publicerad 2012-10-14 13:06:00 i Allmänt,

Varför klagar jag?
Jag har världens bästa familj, jag har fina vänner och jag har ett heltidsjobb som jag trivs utmärkt på. Jag har en lägenhet, jag har en bil och jag har mat i mitt kylskåp och kläder i garderoben. Jag har ingenting att gnälla över.

Vissa dagar är visserligen värre än andra. De senaste har varit jobbiga. Jag går på penicillin som får mig att vilja gråta och kräkas hela tiden, jag har så ont så jag vill skjuta mig och värktabletterna gör mig alldeles yr i huvudet så jag vill skjuta mig för det också. Dessutom smakar jag kattlåda i munnen pga medicinerna. Hur mycket jag än borstar tänderna så smakar det som en äcklig bakfylla och jag hatar det.

Träningen får vila tills jag orkar ta tag i något utan att ramla ihop eller spy.

Mornin'.

Publicerad 2012-10-06 12:24:03 i Allmänt,

Morrn.
Varit och bränt lite fett på förmiddagen och nu tänkte jag strax inta soffläge med en film innan jag börjar städa.
Hoppas ni alla får en bra dag.

Fjanterier.

Publicerad 2012-10-03 13:56:00 i Allmänt,

Jag blir lite irriterad när folk sitter och påpekar att det är dumt av mig när jag tränar flera gånger om dagen. Speciellt när personerna som säger det själva inte tränar över huvud taget. Vad vet de då? Så länge jag inte tränar samma muskelgrupper flera gånger om dagen så ser jag inget som helst bekymmer i det. Livet som tjock har jag tröttnat på.


 
Idag körde jag ett litet soft benpass. Mina knän bråkar med mig igen så jag fick ta det lugnt och undvika mina älskade squats helt. Kör jag för hårt nu så kommer jag inte kunna köra något alls på ett tag och det vill jag inte riskera igen. Gör lite squats åt mig idag, folk. Thnx! 


Do squats!

Publicerad 2012-10-02 12:59:00 i Allmänt,

Häller i mig lite mellanmål för att ladda upp. Vaniljlättyoghurt, frysta hallon&blåbär och en apelsin rakt ner i mixern. Det är bra grejer det här. Ska strax ge mig ut på en tur till bilprovningen och kolla igenom min nya bil och se så den funkar prima, vilket jag är säker på att den gör. Jag måste visa upp det nya draget som vi satte dit förra veckan och som är momentdragen, som det så fint heter och som jag måste komma ihåg att säga på bilprovningen. Jag är sugen på att ta en sväng till gymmet efter bilprovningen och dra ett litet kardiopass såhär på tisdagseftermiddagen. Härligt. 


- Jag är sjuuuuuuuukt sugen på squats, men mitt knä säger emot idag. 

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela