-

A Serbian Film

Publicerad 2011-11-05 16:22:32 i Allmänt,

Var hos Simon igår och kollade på 'A Serbian Film'. Det var fan det vidrigaste jag någonsin sett. Jag har aldrig mått så dåligt och känt ett sånt obehag av en film förut. Helt sjukt. Den handlar om en gammal porrskådis som blir erbjuden massor för att göra en ny film, men han får inte reda på något om vad den handlar om utan allt han får är en hörselsnäcka. Den där filmen ballar ur rejält! Jag kan inte ens förklara hur mycket utan att spoila.
Trailern berättar inte ett skit om vad som kommer men here it is. 

City is burning.

Publicerad 2011-11-03 14:00:36 i Allmänt,

Känner mig lite mer mänsklig idag. Jag har sovit nästan 11 timmar, men det känns som om det bara var några minuter. Ska slänga i mig lite frukost och så och bege mig till jobbet om en stund. Mitt hår är brunt nu, och jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det. Jag är ju brunett som original men har inte haft brunt hår sedan jag var 10. Jag slänger upp en bild imorn innan jag åker. Frukost var det nu ja!

People always leave.

Publicerad 2011-11-02 20:06:43 i Allmänt,

Det är drama runt omkring mig, men jag orkar verkligen inte bry mig om det nu. Jag mår tillräckligt dåligt som det är utan allt annat. Inatt sov jag bara två timmar. Jag började jobba kl 7 idag och då brukar jag börja ta på mig jacka och skor och gå ut till bilen vid 6.15, men idag vaknade jag 6.40 men lyckades ändå hinna vara på jobbet 7.02. Jag har gått runt som en zombie hela dagen, känt mig hjärndöd, ledsen, meningslös och helt..tom. 
Idag är det 9 år sedan min farfar gick bort och 1 år sedan Lasse gick bort. Det är tungt som fan. Jag sitter här med tända ljus för dem och det känns som om något ska äta upp mig inifrån. Det har gått så lång tid och jag vet ännu inte hur jag ska leva utan dem. Jag har suttit och läst saker som jag skrev för bara ett år och en månad sen. Jag var en helt annan människa då. Jag kan inte ta hur mycket som helst.


- I remember you. 


T - Part three of HATE.

Publicerad 2011-11-01 17:47:20 i Allmänt,

Idag släppte Badmouth sin nya EP "T - Part Three of H.A.T.E". De har gjort covers på Sofia Talviks EP "V - Part three of L.O.V.E" på sitt eget vis, lite mer stökigt som de själva säkert skulle formulera sig. T - Part Three of H.A.T.E fick idag 10/10 av Rocknytt, och det säger ju en hel del om det hela. 

För att citera lite. 

"Har ni någonsin funderat över den ultimata rocklåten? Det kanske ni inte har men det har naturligtvis jag gjort. Det finns inget facit till frågan, det är ju naturligtvis upp till var och en vad som anses ultimat men jag kan lugnt konstatera att för egen del finns en av kandidaterna på denna fyraspårs EP."

.......

"Har du körkort? Lira inte denna i bilen, högerfoten blir blytung. Är du nykterist? Sorry, spela inte denna för snart sitter du med en bira i näven och headbangar bortom sans och förnuft."

.....


"Jag är snål med fullpoängare men här kommer min andra och bäst motiverade tia någonsin! Motiveringen? Tja, lyssna själva eller läs ovanstående text igen. Eller ännu bättre, gör båda!"

Ni kan läsa hela recensionen här.
Kolla genast upp det här och om ni inte redan hört plattan de släppte i somras så gör det DIRR!

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela