-

Fiskbulle

Publicerad 2012-09-26 15:31:00 i Allmänt,

Jag är öm som fan efter ett skönt axel och rygg-pass på gymmet idag så nu ligger jag i soffan och chillar. Jag måste skärpa mig med min axelträning nu med. Jag har så satans ont och orkar ingenting innan det gör ont. Måste börja bygga upp muskler så kanske jag får mindre ont?

Dagens lunch idag fick bli en burk fiskbullar bara. Så djävla fancy, va? Jag var tokhungrig med hade alldeles för bråttom för att hinna laga någon mat.

Ursäkta damen, men RÖR PÅ ER!

Publicerad 2012-09-24 21:38:00 i Allmänt,

Det blev en sväng till på gymmet ikväll, så nu sitter jag här nyduschad igen och ska väl snart krypa ner i sängen. Det får bli en tidig kväll efter två träningspass på gymmet tror jag bestämt. Jag känner att jag måste skärpa till mig och köra stenhårt nu när jag har stått still ett tag om jag vill vara nere på mitt första mål innan nyår. Jag har fortfarande 7 kg kvar så nu får jag tokjobba för att få ordning på det här fläsket, men det ska nog gå finfint! 


LHC vann ikväll förresten! Det här har varit en bra dag. Tränat två gånger, ätit gott och sen segern.  


Middagskorv!

Publicerad 2012-09-24 13:49:00 i Allmänt,

Hej. 


Det blev lite dåligt med uppdatering i helgen. Nu sitter jag i soffan och väntar på att min ugnsbakade "falukorv" ska bli klar. Jag gillar att de har börjat göra vegetarisk middagskorv nu så jag kan äta det här. Om nom nom liksom.... Kom nyss ut från en välbehövlig dusch efter ett svettigt gympass så nu ska jag gotta mig med god mat och en film innan jag drar tillbaka till gymmet ikväll för ett pass till. Jag måste komm igång igen på riktigt. Har inte varit på gymmet på länge för den här djävla förkylningen, men jag tyckte att jag orkade bra ändå trots det och jag hade pallat mer om det inte vore för att en person där inne stank så mycket gammal svett så jag höll på att spy. Det luktade som om h*n inte bytt kläder eller duschat på 3 veckor. Minst. Äckel. 

 
 
- Invigde min nya löpartröja på gymet idag. Det ser ut som jag har en svettfläck. Det hade jag inte, för bilden är taget innan jag drog dit. Hähäh. Dessutom har jag trollat bort mina bröst på den här bilden. 
 
 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Publicerad 2012-09-15 10:04:18 i Allmänt,

Det här funkar inte. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt och det tär så fruktansvärt på alla. Det enda jag vill göra nu är att gå till gymmet och köra skiten ur min äckliga kropp, men nej... Jag är alldeles för sjuk för det.

Sjukling....

Publicerad 2012-09-11 06:40:00 i Allmänt,

Morgon. 
Jag trodde att jag skulle klara mig från förkylningen som gick nu, men inte... Är helt tokigt förkyld just nu och innan jag hunnit ta nässpray kan jag inte ens andas. Det ska det bli ändring på. Ska kila iväg och jobba nu och imorn ska jag på hockey. Jag blir alltid sjuk när det valkas hockey. Sist fick jag superhalsfluss och massa feber, nu är jag superförkyld. Jaja, jag ska slyta gnälla. 
 
 
- Jag är snyggare än du. 
 


Uteritt!

Publicerad 2012-09-10 22:34:07 i Allmänt,

Idag tog jag en tur till stallet med en jobbarkompis för en liten ridtur. Jag var lite nervös, för jaghar inte ridit på riktigt sedan hösten 2009, och det är ju ett tag sedan. Jag har kännt mig alldeles för tjock för att vilja sätta mig på ryggen på en häst men nu när jag har gått ner ca 7 kg de senaste 2 månaderna så vågade jag, men jag var ju tokrädd att jag skulle ha glömt hur man gör. Jag har ridit ganska mycket i mitt liv innan, men det var som sagt länge sedan så när vi skulle börja trava så bet jag mig i läppen, kortade tyglarna och gav hästen kommandot och döm av min förvåning, och lycka, när jag kom ihåg precis hur man gjorde. När det gick helt automatiskt. Åh, det där med hästar är helt underbart. Nu jobbar jag på att få min bättre hälft att gå med på att vi ska skaffa ett hus lite mer på landet nära någon gård så jag antingen kan skaffa en häst eller fjäska in mig hos de som bor där så jag får hjälpa till i stallet. Känns tyvärr som att det kan ta ett litet tag att få honom att gå med på mina planer, men jag ger inte upp i första taget. 
 
 


 
- Tjock, glad brud på fin häst. Inte det minsta mobilberoende här inte.
Jag har hört att man måste ta kort på hästens öron när man rider och skriva om det på sin blogg eller facebook.........
 
 
Jag kommer ha världens träningvärk imorn. Underbart! God natt. 
 


Kattallergiker.

Publicerad 2012-09-09 18:28:19 i Allmänt,

Vi har tydligen fått en ny hyresvärd. Det är samma företag, men nya ägare så imorn ska jag ta ch ringa och prata med dem och höra om jag kanske kan få nya fönster någon gång. Känns som om det börjar bli lite på tiden. Det börjar bli väldigt kallt här nu.. 
 
Jag har inte orkat göra alls mycket idag. Plockat undan lite, tittat på serier och myst med mina odjur som jag med största säkerhet är överkänslig mot nu. Jag får svårt att andas så fort de kommer nära. Skitliv. 
 
 
 

Jag är hycklare?

Publicerad 2012-09-04 17:29:09 i Allmänt,

Det blir inget av det bittra inlägget jag pratade om ikväll. Jag ligger i fosterställning i mjukisbyxor och morgonrock med superångest. Har räknat andra saker än kalorier idag och mått dåligt så jag slängt i mig massa onyttigheter.. Jag känner mig som en hycklare när jag spyr galla över de där patetiska brudarna som tjatar om sin vikt, tränar 10 minuter och sedan belönar sig med alkohol och så har jag tröstätit över mitt kaloriintag idag och inte tränat alls. Jag hatar mig själv. Äcklig och tjock är bara vad jag känner mig som idag....

Dissad?

Publicerad 2012-09-03 09:00:10 i Allmänt,

Försöker morgonmysa med odjuren som bara springer iväg. Känner mig inte det minsta omtyckt.

Kotte

Publicerad 2012-09-02 13:06:04 i Allmänt,

Mötte en igelkott på vägen från jobbet och satte mig och myste lite med den. Jag hade inte väntat mig att pälsen skulle kännas som bark, men det var ganska charmigt.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela