-

Bitterness.

Publicerad 2012-02-16 00:58:26 i Allmänt,

Okej. Så här är det. Jag är alldeles för arg och bitter på de flesta människorna i min omgivning för att kunna sitta här och hitta på bra och positiva saker att skriva om. Dessutom har jag inget internet för jag är pank och fick helt enkelt prioritera. Att ta sig till jobbet och att ha mat till mig och katterna är betydligt viktigare än internet och jag vägrar bli en sån person som lever på andra eller på sina föräldrar. Jag tror jag har bett mina föräldrar om pengar två gånger sedan jag flyttade till egen lägenhet och då har det gällt kattmat eller bildelar. Är man 21 år och ska bo ensam så får man fan klara sig själv. Punkt slut. 

Jag kan nog komma på något positivt ändå. En tokigt bra sak som har hänt är att en vän som varit försvunnen i nästan ett år äntligen har kommit tillbaka igen! Kändes helt overkligt att se honom komma gående mot mig. Jag gillar att han nu finns bara ett telefonsamtal bort men jag tvingar mig själv att låta honom hinna träffa sina andra vänner också. Något annat bra är att jag trivs bra på båda mina jobb och att det känns som om det funkar. Hörde att charmtrollet jag jobbade hos innan har frågat efter mig idag. När han såg en som han träffat med mig några gånger hade han ryckt tag i henne och frågat efter mig. Gullunge. 


Februari.

Publicerad 2012-02-01 09:35:47 i Allmänt,

Jag vill sova ut. Jag behöver sova ut! Imorgon.. Det är februari nu. Var tog hela januari vägen egentligen?
Jaja, nu ska jag försöka hinna slänga i mig ett knäckebröd innan jag måste åka. Har snoozat lite för länge idag, igen. Hoppas alla får en superbra dag! 

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela