-

Throw it all away.

Publicerad 2012-06-24 16:55:30 i Allmänt,

Jag trodde det skulle bli ett helvete att börja räkna kalorier och att jag skulle få lite ångest över hur mycket en middag innehåller, men jag fick nästan en chock i motsatt riktning. Maten som står i ugnen innehåller bara 307 kalorier och jag har ingen aning om hur jag ska lyckas få i mig ytterligare 874 kalorier idag? Ännu mer om jag dessutom ska gå ut och gå en sväng sen. 


Nej, det här kommer inte att förvandlas till en träningsblogg. Det är fortfarande bara mitt liv jag delar med mig av. Saker som att jag sitter och lyssnar på Wish-albumet nu och tycker det är fördjävla bra. Saker som att V'et på mitt tagentbort krånglar. Saker som helt enkelt inte har med något att göra. 


 

Apart.

Publicerad 2012-06-24 13:16:32 i Allmänt,


Jag är så sjukt trött på falska människor, så nu har jag börjat leka lite falsk och slägt ut grejer för att testa vilka i min närhet som faktiskt inte är falska. Jag känner mig som en hemsk människa men det här ska bli intressant. 


Kom precis ut ur duschen. Sov alldeles för länge idag så jag drog ett träningspass för att komma igång och vakna till. Att ha gjort av med 440 kalorier innan jag ens ätit frukost känns ganska bra! Nu ska jag göra lite nytta en stund innan jag plåstrar om mitt äckliga skoskav och går ut och går. Äta lite frukost ska jag kanske också göra. 


 

Sötmammsen.

Publicerad 2012-06-21 17:43:20 i Allmänt,

Mamma är ju för söt. Hon skickade 100 kr med posten till mig så jag kan gå och köpa midsommarmat, så det är precis vad jag ska göra nu! Jag ska prova min nya cykel jag fick av pappa i fredags och dra och köpa något ätbart tills imorn. Det blev en promenad igårkväll på 2 timmar och 40 minuter. Kändes hur skönt som helst men skoskavet idag var inte det finaste, men det var det värt. 


I'm not....

Publicerad 2012-06-20 19:49:40 i Allmänt,

"Please stop loving me.
I am none of these things. "



Har roat mig med att storstäda mitt kök lite sen jag kom hem från jobbet. Hade tänkt att ta hela lägenheten men det känns som att ta vatten över huvudet så det får bli evetuellt papperssortering och en kvällspromenad. Borde sortera tvätt och sådär också om jag ska tvätta på förmiddagen imorn men promenad känns mycket mer lockande. Ja, det får nog bestämt bli en sådan redan nu! 





 
 
 
 
 
 
 

The top.

Publicerad 2012-06-19 15:26:52 i Allmänt,

Ledig dag. Ligger i soffan, läser Charles Baudelaires Det ondas blommor och lyssnar på Cure. Härligt. Ska strax ge mig ut i solen och skruva av alla bra att ha-saker från min gamla cykel så jag kan dumpa den. Skulle behöva plocka i ordning lite hemma också. Zombie förstör mitt hem med hennes dampryck men det känns som ett senare bekymmer. Nu vill jag bara fortsätta läsa. 


"Skön är jag, dödliga, likt en förstenad dröm. 
Mitt sköte där ni fann, en efter en, er död
har makt att väcka upp hos diktaren en glöd, 
stum, evig som materian, bortom tidens ström"

Jag är ditt fan.

Publicerad 2012-06-18 14:00:58 i Allmänt,

Har varit borta på biblioteket för att låna seriealbumet 'Jag är ditt fan in i döden' som handlar om fans till Cure och Robert som jag har förstått det. Det är ju bara ett nåste för mig att läsa, men jag kom även hem med två poesiböcker också. Ska göra i ordning något att äta innan jag sätter mig tillrätta och börjar läsa. 

 

Sönderfall.

Publicerad 2012-06-18 12:02:45 i Allmänt,

Jag minns första gången jag hörde The Cure. Jag var 7 år och gick förbi min storebrors rum när jag hörde musik. Det var så vackert att jag stannade upp och gömde mig där utanför tills han gick ut. Då smög jag in för att kolla vad det var han lyssnade på. The Cure - Disintegration. Det var kärlek vid första stund.

Det har nu gått 15 år och The Cure är fortfarande mitt favoritband all times och jag hävdar fortfarande att Disintegration är tidernas bästa album och jag tror faktiskt aldrig att jag kommer ändra åsikt om det där. Cure är mer än bara musik. Trots att jag själv inte är så gammal så är jag bitter på alla som "ääääälskar" Cure efter att ha hört Friday i'm in love när den var intro till Andra Avenyn. Näpp. Ni slipper inte bitterfittan idag heller. 

 

Kom nyss hem från jobbet så nu ska jag göra lite nytta en stund! 

 

Boys don't cry.

Publicerad 2012-06-17 21:24:39 i Allmänt,

Jag tror mitt internet håller på att utgå helt. Det har strulat hela dagen. Fick igång det någon timme tidigare idag innan det dog igen, men nu verkar det funka igen...? 

 

Jag är fortfarande i extas från spelningen i fredags och sitter och tittar på klipp på youtube från det hela. Jag ryser när jag ser det. Ryser när jag vet att jag var där. 

 

Sista låten av mitt livs bästa spelning. Boys don't cry.  

 


 

The Cure @ Hultan

Publicerad 2012-06-16 19:35:18 i Allmänt,

The Cure på Hultsfredfestivalen får 10 av 10. Det var bättre än jag någinsin kunde väntat mig. Jag är fortfarande inte i skick till att skriva om det. Jag ryser bara jag tänker på det. Jag la ut 3000 kr på att bara få se Cure och det var så värt det. Jag skulle göra om det när som helst. 

 

Jag ska försöka skriva ned lite mer om det senare men allt jag kan säga nu är att det där var de bästa 3 timmarna i mitt liv. Ja, de drog över i nästan en timme och slutade inte spela förän polisen hotade att ta strömmen. Det är fan kärlek då. De älskar det de gör så mycket att de aldrig vill sluta spela. Fy fan. Tack för allt, Cure. 

 


Mama im coming home

Publicerad 2012-06-14 00:48:48 i Allmänt,

Nu sitter jag hemma hos mamma och njuter. Hon hade bakat bröd åt mig när jag kom så nu kan jag knappt röra mig av all brödkoma. Fick även helt fantastiska nyheter precis. Min vän, den finska nakenpojken, ska följa med mig och se Cure på fredag! Det är helt sjukt. Vi träffades första gången utanför Cirkus i Stockholm när vi skulle se HIM 2005 och har sedan dess bara setts en gång till men hållt kontakten hela tiden och nu ska vi ses igen på fredag på en till spelning som kommer bli ännu bättre och helt sinnessjuk! Nu är jag så djävla glad. 

 

Jag vet att jag lovade bilder idag, men min mobil har tuppjuck igen och jag måste gå och lägga mig nu för imorn är det massor som står på schemat. Klippning, träffa fint folk, jobb, träffa annat folk. Och så vidare. 

Råkade planera en tysklandsresa också. Jag fick det. 

 

God natt på er. 




 

You make me feel like i am whole again.

Publicerad 2012-06-13 14:46:35 i Allmänt,

Jag ser inte fullt normal ut där jag sitter med en handduk för att få loss min conch-piercing. Jag har aldrig bytt den så det är fortfarande läkstaven som sitter där och har suttit där i 3-4 år. Det kan nog ta en stund att få loss den. Jag fick mina nya smycken redan idag så jag slänger väl upp en bild sen på resultatet. 

Det blev förresten inget möte på arbetsförnedringen idag. De ringde vid 12 och sa att det var inställt. Det tackar jag för! Även om jag var vaken så känns det skönt att ligga och vila i sängen halva dagen. Fast nu måste jag göra nytta!  Ska väl dra på någon trubadurkväll på något café här och lyssna på när en man sjunger Runaway Train och sen drar jag hem igen till Västergötland en liten sväng och mellanlandar inför att åka till Hultsfred på fredag och se världens bästa The Cure.

 

 

 

Nya glasögon med kaffe, tack.

Publicerad 2012-06-13 00:40:33 i Allmänt,

Idag. Tisdag (onsdag)
Dagar kvar: 2 (1)

Började dagen med att nästan försova mig. Vaknade 7 minuter innan det var dags att åka till jobbet. Ganska så lagom stressad där men jag hann i tid och allt gick bra. När jag var på väg hem från jobbet fick jag sms från Specsavers att mina glasögon var klara så jag tog vägen förbi där och hämtade upp dem och såg genast mycket bättre (ut, hähähä). Det är helt sjukt vilken skillnad det kan göra att få ett litet brytningsfel tillrättafixat och jag har sett hela världen med nya ögon i eftermiddag. Jag hann inte mycket mer än komma hem innan det var dags att dra tillbaka till stan för att möta upp ett stycke människa för kaffe och skitsnack. Jag bestämde mig för att han skulle få bli min nya vän och det protesterade han inte jättemycket emot. Speciellt inte när det visade sig att han har bott i Trollhättan ett tag och att vi har en massa gemensamma vänner/bekanta där nere. 

- Snygg chey i nya brills. 
 
Nu ska jag bara vänta på att tvätten ska bli torr så jag kan börja packa.
 
 
 

Den perfekta pojken..?

Publicerad 2012-06-13 00:24:38 i Allmänt,

You and me are the world, she said. Nothing else is real. 
The two of us is all there is. The rest is just a dream. 
Always meant to be - I can feel it! Like a destiny-thing written in the stars. 
Inescapable fate, it's out of my hands. Falling into your arms.


Skrivet i stjärnorna alltså. Någonting annat som är helt skrivet i stjärnorna är min sovmorgon imorn. Jag ska på något möte på Arbetsförnedringen kl 13 så jag behöver inte gå upp förän senast 12.40. Skönt. En sovmorgon är precis vad jag kan behöva nu efter några hårda dagar.

 

 

I don't want to get innocent but i would love you to take my time. 
We're on the edge of a beautiful thing, she said. Come on, let's stay here for awhile.
He is the one for sure. He is the perfect boy. 



Existerar verkligen något som 'The perfect boy'? Finns det någonting som är helt perfekt? Kan en människa vara perfekt och hur kul skulle det vara om snubben är helt perfekt? Det är alla de där små skavankerna som gör det speciellt. Det lite ruffsiga håret, den där lilla rynkan vid ögat. Allt som inte är perfekt. 

 

Me and you are a world, he said. But not the only one I need. 
The two of us is never all there is. That doesn't happen for real. 
If it was meant to be us, it was meant to be now. Don't see the sense in wasting time.
If you're so sure about this kismet hearty-thing you know tonight you're mine. 
I don't want to get obvious but I have to be gone at three. 
We're on the edge of a beautiful thing, he said. So come on, jump with me. 



Jag kan höra Dina drömmar gå i krasch. Romantiska fantasier. Perfektionism. Kärlek skrivet i stjärnorna. Det är inte på riktigt? 

 

He's not the perfect boy. He's not the one for sure. He's not so wonderful. 
He's not the one for sure. He's not the perfect boy at all. 


 

 

Klick, klick.

Publicerad 2012-06-11 20:44:34 i Allmänt,

Jag blir så trött på allting. Jag skulle på ett informationsmöte idag med ett jobb som jag fått, men det gick ju sådär med den biten. Jag har redan fått tacka nej till två mötestider för att jag redan jobbat och de senaste dagarna har jag inte kunnat komma in på min jobbmail så i fredags ringde jag till det företaget för att dubbelkolla tiden idag och då sa hon jag pratade med "Imorgon den 11 kl 11" så jag åkte dit idag kl 11 och då visade sig att det hade börjat kl 10 och när jag väl kom in på min mail så stod det ju kl 10, men varför sa kvinnan i telefon kl 11? Nu har jag mailat och tackat nej till jobbet. Jag får klara mig med det jag har, leva snålt och ha tid med lite fritid. 

 

När jag hade kommit hem och var lite arg över det där så slogs jag av ett stort behov av att tröstshoppa. Jag har länge funderat på att ta ur alla mina piercingar. De är bökiga och jag hade tröttnat på dem och på hur jag själv ser ut i dem så igår slängde jag ur alla ringarna i ansiktet och stoppade i en liten fin stjärna i näsan iställen, men den staven är alldeles för smal så jag tänkte klicka hem en ny liten fin pärla till näsan. Det slutade med en ny till näsan, nya tunnlar, ny conch, nya till de andra i öronen, ny tungstav och en labret. Det blev alltså bara den ena i läppen som åkte och de andra ringarna blir utbytta till fint och sött. Tyvärr hinner jag nog inte få det innan jag åker till Hultan och så, så jag får väl stoppa i ringarna igen några dagar. 

 

 

Last year.

Publicerad 2012-06-11 01:06:39 i Allmänt,

Förresten. Hittade en bild från Sweden Rock förra året. Tycker ni att jag har förändrats något sedan dess? 
 
 

Vad har hänt...

Publicerad 2012-06-11 00:35:21 i Allmänt,

...med min mage? Jag har inte varit hungrig på 4 dagar nu och när jag försöker äta så mår jag nästan illa av att trycka i mig mat trots att jag inte är det minsta hungrig. Igår tryckte jag i mig några pomfritt och höll på att kräkas för att jag blev mätt och sen åt jag inte mer på hela dagen. Idag gjorde jag lite soppa för att se om det var lättare att äta men jag fick inte ens i mig halva tallriken. Skitliv. 

Nej, om man skulle gå och lägga sig istället. 


Rubrik.

Publicerad 2012-06-10 19:30:00 i Allmänt,

Djupa diskussioner på morgonkvisten i Tranås.

D: Shit vad du ser ut som en blatte.
Jag: Det gör du också.
D: Jag är blatte, det är inte du.



- Bild från när jag satt och hängde och var ball innan Köpingsyran. 

Push!

Publicerad 2012-06-10 19:26:58 i Allmänt,

I fredags blev det en sån där impulsresa igen som jag är så bra på. Drog ned till Tranås, en liten by någonstans i Jönköpings län och hälsade på. Snask, skräckfilm och läskeblask stod på schemat och allt var chill och bra. När jag åkte därifrån igår så tog jag ett stopp i Norrköping för kaffe med en gammal kompis innan jag fortsatte hem igen. Sprang på Lizette utanför så jag följde med upp dit en liten stund innan jag drog vidare till stan. Sedan fick jag världens kaos-migrän och jag ville dö en smula så efter en natt av det var jag tyvärr tvungen att sjukanmäla mig och försöka få bort migrän-fanskapet. Nu har huvudvärken börjat lossna. Äntligen. De säger att luft är bra mot huvudvärk så jag funderar på att dra på mig skorna och gå några kilometer för att bli av med det sista också. 


- Jag är förbannad på den nya designen som Blogg.se plockat fram. Jag kan inte lägga texten vänsterställd och bilderna på något annat sätt. Allting hamnar på samma ställen så tills de ordnat upp det kommer mina inlägg se kaos ut men det får vi stå ut med. 


"Show me how you do that trick. The one that makes me scream" she said. "The one that makes me laugh" she said.

Vad ser det ut som?

Publicerad 2012-06-08 15:26:36 i Allmänt,

Fredag idag.
Fint det. Det betyder även att om en vecka är jag på väg till Hultsfred för att äntligen få se världens bästa band. Nej, jag tänker inte sluta tjata om det. Idag är en bra dag på andra sätt också och jag har fått en del bra besked och ändrat om helt i min planering så förhoppningsvis blir det snart bra alltihopa. 


Den senaste tiden har jag fått höra ganska många gånger att jag inte ser det minsta svensk ut. Visserligen är jag ju bara halvsvensk men att tysk är den andra halvan är det inte många som tror. Folk brukar gissa på Spanien, Italian, Albanien eller Finland har jag fått höra ett antal gånger det senaste. Speciellt sedanjag färgade håret rött. 
Var tycker ni att det ser ut som jag kommer ifrån?



Cykelolycka.

Publicerad 2012-06-06 23:34:32 i Allmänt,

Skit också. 
Jag bestämde mig för att cykla sisådär 1,3 - 1,5 mil och när jag hade kommit ca halvvägs så havererade cykeln för mig. Det sa Kaboom, jag flög av och slog halvt sönder mig. Knät dundrade jag i i styret och lyckades tack vare det svänga så jag flög över och av i gräset och drog axeln och huvudet i gräset istället för asfalten. Jaja. Det var bara att resa sig upp, borsta av sig och börja gå tillbaka hem igen med cykelhelvetet och min stackars söndriga kropp. Nu har jag så ont och är så förbannad så jag har ingen aning om hur jag ska kunna sova något alls inatt, men sova måste jag för jag ska upp 5 imorn igen. God natt. 

Todays list of.

Publicerad 2012-06-06 18:39:54 i Allmänt,

Idag.

Dagens humör:
Trött, hungrig och mer trött. 
Dagens mat:
2 apelsiner, 1 knäckebröd och en halv burk vita bönor i tomatsås. 
Antal dagar av..:
2
Antal dagar kvar till lön:
19

Ska ge mig ut och röra på mig en stund och tänka på annat. Ja, just det ja. Glad nationaldag till Er som firar. 

God morgon, världen.

Publicerad 2012-06-06 06:16:43 i Allmänt,

Försöker vakna till liv. Idag ska jag börja läras upp på ett annat jobb så jag har inte kunnat sova alls inatt bara för att jag verkligen har behövt det. Tror jag fått mig nästan 2 timmars sömn så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska rinna klart. Jag vet att jag sa att jag skulle sluta, men det är en nödsituation idag! 

Ha en bra dag nu, folks! 

Ja ä int bitter.

Publicerad 2012-06-05 23:17:18 i Allmänt,

De flesta av mina inlägg brukar jag skriva när jag är irriterad eller bitter känns det som. Det är då jag behöver skriva av mig, men nu ska det bli ändring på det en stund. Idag har varit en bra och ganska hektiskt dag. Suttit i möte, druckit kaffe med en kollega och sedan jobbat. Kom hem för en liten stund sedan så nu är det bara att slänga sig i sängen så jag orkar upp imorn till nästa jobb. 

Hoppas alla haft en toppenbra dag! God natt från glad chey. 


Ps. Jag vill ha mina nya glasögon. Ds. 

Vackra tjuvar.

Publicerad 2012-06-05 12:05:38 i Allmänt,

Jag är så trött jämt nu för tiden. Jag är trött och öm i hela kroppen och skulle kunna sova dygnet runt men det har jag inte tid med och det är nog inget jag skulle vilja göra heller. Sova är ganska tråkigt. Jag har bättre saker att lägga tid på. Något jag skulle vilja lägga ner lite tid på är att dejta typ en vegan ett litet tag så jag har någon som lagar god mat åt mig och som lär mig laga god vegansk/vegetarisk mat.
Och på tal om tokigt heta veganer. Jag kan inte sluta dregla över den där sångaren. Om nom nom. 


Nej. Ska kasta mig igenom duschen för att kila iväg och göra lite nytta. 


Dampkatt.

Publicerad 2012-06-05 01:20:39 i Allmänt,

Det är fördjävla skönt att vara ute och gå och att ha sällskap! Nu är även skoskaven ett faktum men imorgon blir det en vilodag fylld med möten och jobb istället. Vi gick bara några kilometer ut till stora vägen för vi hade inga refler ågon av oss och då är det inte så lämpligt att ge sig ut på en stor trafikerad väg.

Nej, nu ska jag slå vett i min damp-katt som ligger och försöker bryta sig in i min garderob och drar ut klädesplagg efter klädesplagg. Hon driver mig till vansinne!

Ursäkta damen, men RES PÅ ER!

Publicerad 2012-06-04 22:33:21 i Allmänt,

Cha, cha Bloggen..... 
Kollade ni på Halv åtta hos mig idag? Denna veckan är det vegetarisk special och detr tycker jag är skitbra! Svenska folket behöver se mer av det och nu när det finns så mycket vegetarianer/veganer här så är det verkligen på tiden att vi också får matlagningstips! Efter den här veckan ska jag försöka mig på att laga vinnarens maträtt och se hur det smakar. 

Men nu ska jag ge mig ut på promenad! Tidigare idag har jag cyklat över en mil (det kanske inte är mycket egentligen, men det är mycket för mig som innan jag flyttade till Köping inte suttit på en cykel på 10 år eller så) och nu ska jag dra med mig Lizette på en kvällspromenad. 

Glasögonormen till er tjänst.

Publicerad 2012-06-04 17:20:02 i Allmänt,

Kom precis hem från stan. Drog in med min mycket begåvade granne för att han skulle dra och hämta sin cykel som stod i stan och lämna in den på lagning. Vi kommer in till stan, hittar cykeln och han inser att han glömt cyckelnycklarna hemma. Bra där! Smart grabb. Istället gick vi in på Specsavers för att boka tid till synundersökning eftersom jag blivit halvblind det senaste och fick en tid redan en timme senare. Så vi drog iväg en sväng så man fick röra på fläsket en stund innan det var dags för synundersökningen och ja visst. Synen hade försämrats en del, inte så mycket som jag trodde men jag har gått och dragit på mig brytningsfel nu så det har ju gjort att det kännts värre än det varit. Men nu ska det bli bra! När det var dags att välja bågar så var jag väldigt öppen och kollade inte ens på prislapparna. Ska jag börja använda glasögon mer så måste jag ha ett par som jag trivs i och inte några som bara är billiga. Men av alla hyllor med designerglasögon så hittade jag inte ett enda par som var fina eller kändes bra. Inte ett enda par. Till slut efter väldigt mycket om och men och efter att ha provat nästan varenda båge i hela butiken stod jag med två och valde. Kollade prislapparna och insåg att det var två från de billigare prisklasserna. Wohoo typ. Lyckades tillslut bestämma mig för en av dem. De dyraste av dem, såklart, och ungefär så här ball kommer jag se ut enligt Specsavers hemsida: 



Jag är inte säker på om det var exakt de där bågare, men typ såna. Nu djävlar! 

Ge mig en app.

Publicerad 2012-06-04 13:40:59 i Allmänt,

Jag tycker verkligen det börjar bli dags förr blogg.se att skaffa sig en android-app! Ska jag och mina läsare behöva lida för att jag vägrar skaffa mig en iphone? Trams! Jag bloggar just nu via m.blogg.se men då går det inte att lägga in bilder eller redigera på något sätt. Så en app nu, tack! Med (o)vänliga hälsningar. Trixie von Grinolle.

Smarta hyresgästföreningen.

Publicerad 2012-06-04 02:15:00 i Allmänt,

HAHAHA! Var inne på Hyresgästföreningens hemsida för att kolla upp lite grejer inför att ringa hyresvärden imorn om mina fönster och snubblade över lite erbjudande och hittade ett väldigt roligt. 



Elitseriehockey. Djurgården? Eh, va? Hur tänkte de där nu då? Djurgården har åkt ur elitserien och spelar numera i Allsvenskan. Bra där, hyresgästföreningen. Bra. 

Omhändertagen dator.

Publicerad 2012-06-04 01:12:26 i Allmänt,

Jag måste allt säga att jag har en del ganska bra grannar också. Martin kom hit och trixade lite med min dator så det blev lite snabbare och mår lite bättre och sedan fick jag låna en mus av en annan granne så nu sitter jag och rensar bort lite skit som jag inte använder och ska installera Diablo 2. Min dator är inte riktgit så bra att jag kan spela Diablo 3 utan att dra ner sjukt mycket på grafiken och sånt, så jag vill inte ens prova. Därför tänker jag spela lite D2 istället. Det är bra det med. 

Blötdjur.

Publicerad 2012-06-03 19:10:03 i Allmänt,

Usch. Nu är jag dyngsur. Martin kom förbi och frågade om jag ville hänga med in till stan, han på inlines och jag på cykel, så jag slängde på mig ytterkläderna och hängde med. Skönt att få röra sig lite och det hade äntligen slutat regna. Men tji fick jag.. Vi hann bara precis lämna Kungsängen innan det började vräka ner så jag kunde vrida ur hur mycket vatten som helst från mina kläder när jag kom hem. Nu har jag iallfall fått på mig torra kläder. 

Att lägga ned facebook är bra för mitt bloggande iallafall! Skriver av mig allt här istället för där. Funkar prima åt alla håll. Det är redan folk som har ringt och frågat varför jag blockat dem på facebook och det har bara gått några timmar sedan jag inaktiverade det. Folk kanske har kontakt irl ändå..? 

Rensning.

Publicerad 2012-06-03 17:13:15 i Allmänt,

Har druckit en massa kaffe nu när de var här så nu känner jag mig lite mänskligare och inte riktigt lika arg och bitter. Jag håller på att försöka dra ned på/sluta med alla beroende och gifter som jag utsätter min kropp för. Koffein, alkohol, för mycket socker och alla animaliska produkter. Jag har ju varit vegetarian i 9 år men jag äter ju ost och mjölkproduker och fisk och skaldjur ibland, men när jag har ätit upp allt jag har hemma så tänker jag inte köpa något nytt och antagligen dra en detox-kur. Min kropp behöver renas. Vi får se hur länge jag är utan allt. Jag är bara rädd att få näringsbrist igen men det är inte hur länge jag klarar mig som spelar roll nu. Det är att jag gör det och att min kropp får börja om lite den också. 

Nu ska jag fortsätta få ordning på mina garderober och rensa ut lite kläder när jag ändå inte har något bättre för mig innan jag kryper ned i soffan och kollar igenom böckerna jag fått låna idag. 



Nu ska jag nog klara mig några dagar med det där. Kråkflickan och Scar tissue har jag köpt själv men inte hunnit läsa än och de fyra andra fick jag ju låna. 
Vilken ska jag nu börja med? 


Bästisar!

Publicerad 2012-06-03 16:52:26 i Allmänt,

Nu har pappa och hans dam precis åkt igen. De var här och lämnade mina folkracekläder, lite böcker, drack kaffe och hjälpte till att få upp de sista lamporna. Pappa fick även försöka få ordning på lampknapparna. Det är inte en elektriker som kopplat elen i det här huset, det är en sak som är säker. Hunden fick följa med in så han och Zelda har gosat och sprungit runt och lekt. De älskar verkligen varandra och är bästa vänner och trots att de inte bott ihop och bara träffats en gång sedan oktober 2009 så var det som om inte en dag hade gått. Så fort Zelda hörde honom i trappan sprang hon till dörren och när han kom in kastade hon sig på honom för att gosa. Man blir lite tårögd av det. Det är riktig kärlek. Mysisar. 


Inaktiverat!

Publicerad 2012-06-03 13:11:28 i Allmänt,

Har äntligen fått tummen ur och inaktiverat min facebookkonto. Har funderat på det ganska länge, men aldrig vågat göra det i rädsla av allt som kan försvinna om jag vill ha tillbaka kontot fast nu såg jag en kompis som hade kommit tillbaka och hans grejer var kvar alltihop så nu vågade jag mig på det hela. Ska bli skönt att leva lite utan facebook. Jag lär vara sjukt isolerad från mänskligheten och inte få reda på något om någon men det är värt att testa. 



Hemlängtan.

Publicerad 2012-06-03 12:52:33 i Allmänt,

Inatt hade jag världens hemlängtan. Jag saknade mitt fina hus på landet, jag saknade mina föräldrar och jag saknade att ha saker att göra. Att iallafall veta vad som fanns att göra. Jag har ingen aning om vad det finns här och vad man kan göra här och det blev inte bättre av att jag satt och frös ihjäl för att fönstrena inte går att stänga. Det fick mig att hata hela Köping och lägenheten, som förutom fönstrena och behovet av renovering är väldigt mysig. Men inatt hatade jag den. På samma sätt som jag hela sommaren hatade min lägenhet i Trollhättan som jag egentligen älskade. 

Men nej. Om inte jag kan komma hem så kommer hem till mig. Pappa är på väg hit nu så nu ska jag fortsätta städa. 

Trasiga fönster är kul.

Publicerad 2012-06-03 02:01:48 i Allmänt,

Det regnar och blåser fortfarande och jag börjar bli sjukt trött på att mitt djävla fönster glipar så det blåser in och blir jättekallt här. Så fort jag har tid att ringa, när jag inte jobbar, så ska jag se till att hyresvärden fixar till det här. Det är juni och 4 grader och mitt fönster går inte att stänga. Gardinerna fladdrar och sakerna i fönstret välter. Inte riktigt så jag vill ha det. 

Nej. Nu kryper jag i säng med Cure i högtalarna. Det är en ny dag imorgon. God natt. 


Rabiat granne v3.

Publicerad 2012-06-02 21:19:55 i Allmänt,

Jag sitter och skrattar lite. Ni kommer ihåg när jag flyttade in och min granne ballade ur och började skryta om att han hade villkorlig dom för att ha slagit ned sitt ex och yada yada och dunka ett järnrör i min dörr? 
Ja, det är honom jag sitter och skrattar åt nu. Hittade honom på facebook av en slump nyss och kollade igenom hans logg där han själv hade skrivit om händelsen och jag skrattar högt åt denna tuffing. 
Snubben satt och skröt om att han slagit ner en tjej med knogjärn och stålhättekängor, att han pundar och att han känner såååå farliga människor. När vi slängde ut honom från min lägenhet för att han kallade folk för olämpliga saker gick han och hämtade ett järnrör som han slog i min dörr och försökte skrämma de andra tjejerna med. Vi gick ut allihopa och då började han gå runt med sitt järnrör och slog det i väggar för att det skulle låta men varje gång han närmade oss så slängde han ner det på marken och sparkade på det. Han gick runt i flera timmar och bara försökte skrämma oss men vi ignorerade honom fullständigt vilket gjorde honom ännu mer förbannad så han bytte röret mot knivar och hotade att han hade pistol och massa sånt trams. 
Eftersom killen är så himla ball så tänkte jag lägga ut en print på vad han själv säger om händelsen så han får lite uppmärksamhet. 



Oj, vad cool han är och oj vad vi sprang ifrån honom när han gick och sparkade på järnröret. Not... 


Alkohol.

Publicerad 2012-06-02 17:40:29 i Allmänt,



- Jag vet inte. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill inte dricka alkohol. Jag vill inte bete mig odrägligt och göra dumma grejer men det känns som om det är det enda folk bryr sig om på helger? Jag hade tänkt ta några varv i elljusspåret men jag har lånat ut min cykel och min bil vill jag inte använda när jag inte måste. Det har jag inte råd med för tillfället. Folk verkar tro att jag har pängaträd växande hemma och att jag bara kan köra fram och tillbaka överallt jämt, men det kan jag inte och därför vill jag inte röra bilen förutom när jag ska jobba för dit kan jag inte ta mig på annat sätt. Så nu vet jag inte vad jag kan göra. Jag pallar inte att gå 4 km för att gå/springa ett par timmar och sedan behöva gå 4 km hem igen. I regnet. Nej, det blir en kortare promenad ute på djävla Kungsängen och sedan begraver jag mig i soffan resten av kvällen. 

Ja, jag är en bitterfitta i dag. 

Soumi!

Publicerad 2012-06-02 17:21:06 i Allmänt,

I tisdags blev en liten impulsresa bestämd så i onsdags morse packade jag väskan och drog på Finlandskryssning. Det var härligt att få komma bort några dagar och få se lite av Helsingfors. Det var en fin stad och det drog lite i min rastlösa själ när jag såg det och jag ville bara stanna där. 
Helsinki var underbart men båten var lite läskig. Det blåste upp på torsdagskvällen/natten och jag vinglande runt precis lika mycket som alla fulla människor, trots att jag var helt nykter hela resan. Det starkaste jag drack var alkoholfri öl och det känns betydligt bättre för mig. 

Sammanfattning: Åt munkkipossu som var sjukt gott, köpte ett fint halsband till mig själv som ett minne av vackra Helsinki, blev raggad på av besättningspersonal, män från Kroatien och jättefulla finska bikers. 



Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela