-

Sudden

Publicerad 2013-09-29 09:04:22 i Allmänt,

Igår kilade vi iväg till Linkan för hockey. Det var en ruskigt bra och jämn match hela tiden och slutade med att LHC vann med 5-4 i förlängning. Underbart! Nu ligger jag kvar i sängen och väntar på att herrn ska fixa frukost innan vi går ut och plockar svamp. 


- Och till er som frågat vem J är. Här har ni honom. 

På väg.

Publicerad 2013-09-22 19:16:36 i Allmänt,

Nu har jag lämnat Vadstena för den här gången. Idag hann vi med en liten turistsväng till örtagården och till klosterkyrkan. Den kyrkan är sanslöst vacker och om jag någon gång ska gifta mig kyrkligt vill jag göra det där. 




Sep. 20, 2013

Publicerad 2013-09-20 22:09:45 i Allmänt,

Var ner till djupaste Småland igår och lämnade av en grej, stannade en snabbis i Vadstena och sen hem igen. Efter 10 timmars bilresa kände jag mig lagom hjärndöd och kom knappt ihåg hur man tankade så killen som jobbade på OK fick öppna fönstret och tala om för mig att det inte funkar att bara stå och stirra på tanken och tro att något ska hända. Bra där. I Vadstena fick jag iallafall stanna och leka med lego och titta på lite Bamse innan jag körde vidare. Fantastiskt. Jag tror jag ska åka tillbaka till Vadstena redan imorgon faktiskt.

Otur i bilar, tur i...?

Publicerad 2013-09-06 12:00:00 i Allmänt,

Trixie vs Bilar 0-78 
 
Har jag världens oflyt eller är jag dålig på att visa kärlek till mina bilar? Imorgon ska jag ägna hela dagen åt att ge kärlek till Orvar. Jag skulle ju föredra att faktiskt ha bromsar på bilen. Det känns ganska nödvändigt. 
 
Så här glad är jag nu. 
 

Invasion

Publicerad 2013-09-05 14:58:00 i Allmänt,

 
Jag är stolt över mig själv. Gick ut och satte mig på J's altan med en kopp kaffe när jag ser den största, äckligaste spindeln jag någonsin sett, som inte suttit inspärrad. Jag lyckas att hålla mig från att skrika, och satt istället helt förstenad och tittade på den. Då fick jag se att det fanns en till nästan lika stor, och en hel hög med likadana fast mindre. Jag sprang in och låste dörren och vågar mig nog inte ut förän han sanerat där ute. Hjälp.

Trivsamt

Publicerad 2013-09-05 12:49:56 i Allmänt,

Blogg.se-appen krånglar för mig. Jag vet inte om det beror på den dåliga mottagningen här eller vad det är. Jag har det hur som helst väldigt bra här, men nu är det strax dags att åka härifrån. Det är trivsamt här. Fenomenalt. 
 

Vid Vätterns kant.

Publicerad 2013-09-04 16:11:16 i Allmänt,

Vadstena. Den här staden plockar fram så mycket gamla minnen hos mig. Både bra och jobbiga. Det är en väldigt vacker stad, och jag hittat bättre här än i någon stad jag bott i. Just nu sitter jag nere vid vattnet, tittar ut och bara njuter av vågorna mot kanten. Jag skulle nog kunna sitta här resten av dagen.

Minisemester.

Publicerad 2013-09-03 11:41:53 i Allmänt,

Tre lediga dagar står på schemat och hästarna står i en hage vid stallet så nu packar jag med mig Zelda och åker till Vadstena.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela