-

Mellandagskaos.

Publicerad 2012-12-26 19:38:00 i Allmänt,

 
Jag befinner mig fortfarande hemma på landet och jag har precis återställt min dator till hur den var när jag köpte den. Jag förlorade alla mina bilder, alla filmer och all musik. Och mina spel! Men datorn verkar funka bättre nu så det fick det vara värt.
- Tummen upp och seriousface för det. 
 
 
I måndags blev det äckligt mycket julmat så igår kände jag ett starkt behov av att ta mig till ett gym, men jag hittade inte ett enda gym som var öppet här i närheten, så jag fick fortsätta svulla mat och bli tjock resten av dagen.
Idag tvingade jag med mig pappa till Överby och mellandagsrean. Jag fick köpt mig ett par vinterskor, en sport-BH och ett nytt träningslinne, sen ville jag mest skjuta mig själv för alla djävla människor. Jag var dum nog att gå in på Ginatricot och hittade några superfina tröjor till halva priset, men sen när jag skulle hitta kassan så la jag genast tillbaka tröjorna och gick ut igen. 
Jag överdriver inte när jag säger att kön var MINST 30 meter lång och det var bara en personel i kassorna. Inte en chans att jag skulle ställa mig där för några tröjor. Usch och fy tyckte jag och åkte hem. 
 
- Nya träningslinnet. 
 


Bättre.

Publicerad 2012-12-20 00:55:28 i Allmänt,

Saker och ting är upp och ned.

Jag vill inte tala om varför jag var på akuten, men jag kan säga att jag är lite bättre nu. Det är ett fel som är trasigt i mig. En kroppsdel som gör ont och får mig att vilja dö av smärta ibland. Nu har det varit bättre några dagar och jag har kommit igång så smått med träningen igen. När det bara är lite smärta så är det så underbart att köra skiten ur mig själv för att bara glömma bort det.


Jag tror jag ska köra lite ben- och rumpövningar innan jag går och lägger mig så jag kan somna skönt.
Hoppas alla har haft det bra sedan sist.

Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela