-

Shout.

Publicerad 2012-03-30 23:41:25 i Allmänt,

Eftersom jag missade min morgonpromenad imorse för att jag trodde att jag började en timme tidigare så gick jag av bussen några hållplatser för tidigt nu när jag skulle hem, men självklart började det regna så fort jag gick av bussen. Jag har sånt flyt ibland! Nu ska jag strax krypa ned i sängen så jag orkar upp tidigt imorn för att tvätta! Hoppas att alla haft en bra dag! 

Smartypants.

Publicerad 2012-03-30 14:02:20 i Allmänt,

Jag är så smart ibland. Jag sprang bort till Hemköp och köpte kattmat, upp med kattmaten och bort till bussen och insåg att klockan bara är 14 och jag börjar först kl 16, så bussen går först om en timme så det var bara att gå upp igen. Att springa i trappor i den här värmen är ju bara jobbigt. 

Bjuder på en låt med Stala & So. Bra skit. 



Who's watching you?

Publicerad 2012-03-30 13:04:36 i Allmänt,

Supertrött tjej. Blev lite väl sent igår, även om det bara blev en öl. Jag hade betydligt roligare igår än vad jag haft tidigare kvällar på bs när jag varit full. Fast det kanske har med sällskapet att göra. Igår hade jag toppenbra sällskap. Ligger och tittar på en Vain DVD som jag råkade köpa igår. Borde gå upp och göra mig i ordning för jobbet. Bussen går om en timme och jag orkade inte ens tvätta av mig sminket igår så det borde väl vara dags nu. 



Dag 4. En resa jag minns.

Publicerad 2012-03-30 06:57:00 i Allmänt,

Har visst halkat efter lite, igen. 


Dag 4 - En resa jag minns. 

Det hade varit lite roligare att berätta om en resa jag INTE minns, men jaja. En resa jag tänkt på mycket det senaste är resan till Spaninen när jag fyllde år för några år sedan. Det var varmt och skönt oh mysigt och allt var jättekul! Det var jättekul när mammsen var lite full, såg gröna träd och låste ute oss alla på balkongen mitt i natten när vi skulle skåla för att jag fyllde år. Det var kul när snubben på restaurangen sprang ut med sitt fiskespö när vi beställde fisk. Det var till och med roligt när jag somnade i solen och brände mig så mycket atthela ansiktet svullnade upp. Åh, jag vill tillbaka till Spanien igen!



Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - När jag gick på dagis
Dag 07 - Mina vänner
Dag 08 - Det här är jag rädd för
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Min favorittid på året
Dag 14 - En person jag ser upp till
Dag 15 - Dagens outfit
Dag 16 - Om jag vann en miljon
Dag 17 - När jag är 30 år
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Vad hittar man i min väska?
Dag 21 - Så tror jag att 2012 kommer bli
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - En dag på jobbet
Dag 25 - Vad jag ogillar att göra
Dag 26 - Jag och sport
Dag 27 - Så imponerar man på mig
Dag 28 - Om jag var en superhjälte
Dag 29 - Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta
Dag 30 - Något jag vill lära mig
Dag 31 - Sammanfattning av månaden som gått




Picsssss

Publicerad 2012-03-30 04:47:16 i Allmänt,

Bjuder på lite bilder från ikväll! 
Stala har inte förstått det där med slips riktigt. Mimmie tvingade oss att posa. 

Sen tvingade Stala på mig slipsen, på huvudet och sa åt mig att gå till Davy så han fick ta kort på oss när jag hade en matchande "bandana". 

Och precis som vanligt gjorde jag och Mimmie om en herre till Mimmie. 

Hey, whats going on?

Publicerad 2012-03-30 03:00:07 i Allmänt,

Ikväll var det Stala & So och Davy Vain som gällde. Jag hade aldrig hört Stala & so förr och hade inga som helst förväntningar med damn vad de tog mig med storm! Helt sjukt bra. Och allting var som en enda stor freakshow. Fjäderbor, platåskor och massa konstiga kläder. Helt underbart. Ni måste kolla in de där pojkarna alltså! 




Även Davy och hans band levererade bra och allting var på topp. Skämdes dock av vissa människor och deras beteende, men jag skrattade mest åt dem. Haha, hur är folk funtade egentligen? Hade hur som helst en sjukt bra kväll med Stefan, Sara, Mimmie, Michelle och alla andra! Tack hörrni! 

Cut, cut.

Publicerad 2012-03-29 13:14:00 i Allmänt,

Åh, just det ja. Efter 5 år fick jag äntligen tummen ur röven och rakade om min sidecut. Härmar Lizette lite så där och rakar lite hår eftersom jag är en härmapa. Men jag får det. Bjuder på en liten sneak peek på huvudet. 


No respect

Publicerad 2012-03-29 12:59:32 i Allmänt,

Jag tycker det är lite fjantigt att alltid nämna sina vänner som "finaste", "bästa" osv. Men min vän Daniel ÄR en av världens bästa så... Bästa Dodde lånar ut sin bil till mig nästa vecka medans min är på lagning. Det finns allt fina människor i Trollhättan också. 

Nu ska jag fortsätta städa lite. Ikväll ska jag se Davy Vain + band nere på Backstage. Det är ju tydligen sångaren som gör hela bandet så det räcker att det är Davy och inte någon annan från Vain där, utan bara inhyrda snubbar. Men Vain är ett av världens bästa band och jag är sjukt svag för Davys röst så jag ska se det ändå och lägga undan bitterheten att inte Tommy kommer och sitter och dricker Jack med mig och tjata skit halva natten. Bjuder på en av världshistoriens finaste låtar. 



När Vain spelade denna när de var här förra året såhann de inte spela mer än introt innan jag började lipa för att det var så vackert. 


Jag och favorit-Tommy. 

Nej, städa var det ja. 


Motorhaveri.

Publicerad 2012-03-29 00:18:42 i Allmänt,

Igår skulle jag ha åkt till Falkenberg på en grej, men jag tog mig bara till Kungsbacka ungefär innan bilen rasade ihop. Kul värre. Kylaren läckte och allt var kaos så det var bara att ställa bilen och försöka lifta hem. Det gick ju sådär. Hamnade i världens ände; Vara och där fastnade jag. Jag känner en enda människa där och han var självklart inte hemma och nästa buss hem därifrån skulle gå vid halv sex i morse. Underbart, tänkte jag och la mig tillrätta för att sova ute på en stentrappa strax utanför polisstationen. 

Idag åkte jag och pappa ned till Kungsbacka för att byta kyl så jag kunde köra hem igen. När jag hade fått vara man och byta kyl så satte jag mig i bilen för att köra hem men jag kom inte mer än några kilometer innan bilen brjade koka igen och vi insåg att det var visst inte bara kylarn som rasade. Det var hela motorn. Skitliv. 


Irriterad.

Publicerad 2012-03-27 03:52:04 i Allmänt,

Sitter och är irriterad på folk och fä. Som vanligt, men det är ganska skönt att vara lite irriterad. Just nu sitter jag mest och stör mig på folk som inte kan skilja på 'de' och 'dem' men ändå använder de/dem istället för 'dom' och gör det jättefel. Kan du inte skilja på de och dem så änvänd för guds skull 'dom', ditt djävla mähä!

Nu ska jag krypa ned i min säng med mitt mysiga Pocahontastäcke och sova några timmar. 



HEROIN

Publicerad 2012-03-24 18:54:07 i Allmänt,

Allt känns sjukt bra nu. Ikväll ska jag umgås med de ända riktiga, äkta, vettiga människorna i denna staden och hälsa på pojkarna i Badmouth som är och förgyller denna skitstaden. Och eftersom jag är en sådan hycklare så ska jag hyckla lite idag. Jag ska ta på mig mitt "Live sober" armband och dra och dricka en öl eller två. Hähäh. Off we go.


Av med håret!

Publicerad 2012-03-24 14:29:41 i Allmänt,

Kände att det var dags för en liten förändring till. Håret fick bli kort igen. Det känns mer passande när det är såhär fint väder. Idag bytte jag ut skinnjackan mot skinnväst och gick och köpte lite färgglada kläder. 

Våga eller inte våga..?

Publicerad 2012-03-22 23:45:57 i Allmänt,

Sitter med fetaste ångesten. Jag vet att jag borde. Jag vet att jag måste våga ta det här steget men jag är samtidigt riktigt djävla livrädd.Jag pallar inte med ett till misslyckande i mitt liv, men jag måste ju våga chansa. Eller? 

Ge mig tips på musik så jag kan koppla bort allting, tack. 


Dag 3 - En vanlig morgon.

Publicerad 2012-03-22 14:20:17 i About me.,

Dag 03 - En vanlig morgon

Det är väl ingen riktigt vanlig morgon, men jag kan ändå berätta vad jag gör och vad jag gjort hittils. Jag kom hem strax efter 4 imorse och gick och la mig. Alarmet ringde kl 12 men då var jag alldeles för trött för att orka gå upp så jag råkade snooza till 13.45. Gick upp och satte på kaffe, gick på toa, borstade håret och tvättade av mig, hämtade kaffet och parkerade mig här. strax ska jag klä på mig och kila iväg till jobbet. Mina katter rev precis ned en lampa. De förstör mitt liv.




Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - När jag gick på dagis
Dag 07 - Mina vänner
Dag 08 - Det här är jag rädd för
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Min favorittid på året
Dag 14 - En person jag ser upp till
Dag 15 - Dagens outfit
Dag 16 - Om jag vann en miljon
Dag 17 - När jag är 30 år
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Vad hittar man i min väska?
Dag 21 - Så tror jag att 2012 kommer bli
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - En dag på jobbet
Dag 25 - Vad jag ogillar att göra
Dag 26 - Jag och sport
Dag 27 - Så imponerar man på mig
Dag 28 - Om jag var en superhjälte
Dag 29 - Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta
Dag 30 - Något jag vill lära mig
Dag 31 - Sammanfattning av månaden som gått


Ledigt.

Publicerad 2012-03-21 13:59:45 i Allmänt,

Jag har halkat efter en del i mina dagar, men mitt internet har strulat och jag har haft viktigare saker att fixa än modemet men nu är jag på plats. Ska kila iväg och få mig något att äta innan jag uppdaterar den där listan och svarar på alla era kommentarer. Jag är ledig idag så idag ska allt hinnas med! Bjuder på en låt sålänge. 
You only think about yourself girl. At least I'm not the one who sells pleasure. You fucking whore.


Dag 2

Publicerad 2012-03-09 17:39:33 i About me.,

Dag 02 - Fem låtar som är speciella för mig. Just nu. 

The Cure - Pictures of you. Världens bästa band. Alltid. 
Maroon 5 - Moves like jagger. Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst och jag tänker bara på hockey och blir lycklig. 
3oh!3 -Donttrustme. Oj, vad många minnen. 
Vain - No respect. Åh, så vackert. 
Train - Drive by. Puss. 




Dag 03 - En vanlig morgon
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - När jag gick på dagis
Dag 07 - Mina vänner
Dag 08 - Det här är jag rädd för
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Min favorittid på året
Dag 14 - En person jag ser upp till
Dag 15 - Dagens outfit
Dag 16 - Om jag vann en miljon
Dag 17 - När jag är 30 år
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Vad hittar man i min väska?
Dag 21 - Så tror jag att 2012 kommer bli
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - En dag på jobbet
Dag 25 - Vad jag ogillar att göra
Dag 26 - Jag och sport
Dag 27 - Så imponerar man på mig
Dag 28 - Om jag var en superhjälte
Dag 29 - Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta
Dag 30 - Något jag vill lära mig
Dag 31 - Sammanfattning av månaden som gått


En annan del av Köping.

Publicerad 2012-03-09 12:50:41 i Allmänt,

Sitter i en annan del av Köping hemma hos Lizette och Martin och dricker kaffe. Mysigt. Det är det enda jag tänker säga om det hela, for now. Bjuder på en spexig bild på oss från halloween istället. 


Dag 1.

Publicerad 2012-03-07 21:00:01 i About me.,

Jag tänkte köra en sån där 31 dagar så ni får lära känna mig lite. 

Dag 1. En bild på mig och 10 sanningar.



1. Den där bilden är ganska gammal, men jag tycker om den så jag får använda den nu ändå. 
2. Jag heter Trixie. Folk brukar inte tro på mig att det är mitt riktiga namn så jag får alltid visa mitt körkort och då utbrister de "Oj, du heter faktiskt Trixie." Eh, ja? Det var ju det jag sa! 
3. Jag tycker om hockey. Haha, det där var väl kanske ingen nyhet direkt men det är en sanning. Jag har gillat hockey sedan jag var liten och pappa tvingade  mig att titta med honom. 
4. Jag har läs- och skrivsvårigheter. Jag blir förbannad på mig själv varje gång jag stavar fel så jag anstänger mig alltid till det yttersta, men att formulera mig och bygga upp korrekta meningar har jag fortfarande svårt för. 
5. Jag är vegetarian. Jag har varit vegetarian i 8 år nu tror jag. Jag har försökt att äta kött några gånger just för att det är så jobbigt att vara vegetarian när man är borta någonstans, men jag klarar inte av det. Jag har börjat äta fisk och skaldjur ibland i alla fall men jag tycker fortfarande att det enda rätta är att vara vegan. 
6. Jag är rastlös. Jag vill göra saker. Jag vill här i från och se världen, men jag är för feg. Helst av allt vill jag bara packa en väska och dra men jag vågar inte. Jag klarar inte av att bo på ett ställe för länge utan att bli tokig. Här har jag bott i 1 år och 3 månader och nu känner jag att det är dags att flytta. 
7. Jag är för snäll. Och folk vet om det och utnyttjar det till fullo. Jag ska sluta vara snäll. 
8. Jag kan inte ljuga.
9. Jag tycker om Naruto. Kakashi är min favorit. Om nom nom. 
10. Jag klarar inte av falskhet. Jag mår dåligt av att se falska människor, men det verkar funka bra så jag kanske ska prova på det? 


Dag 02 - Fem Lars Winnerbäck låtar som är speciella för mig
Dag 03 - En vanlig morgon
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - När jag gick på dagis
Dag 07 - Mina vänner
Dag 08 - Det här är jag rädd för
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Min favorittid på året
Dag 14 - En person jag ser upp till
Dag 15 - Dagens outfit
Dag 16 - Om jag vann en miljon
Dag 17 - När jag är 30 år
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Vad hittar man i min väska?
Dag 21 - Så tror jag att 2012 kommer bli
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - En dag på jobbet
Dag 25 - Vad jag ogillar att göra
Dag 26 - Jag och sport
Dag 27 - Så imponerar man på mig
Dag 28 - Om jag var en superhjälte
Dag 29 - Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta
Dag 30 - Något jag vill lära mig
Dag 31 - Sammanfattning av månaden som gått
Dag 02 - Fem låtar som är speciella för mig
Dag 03 - En vanlig morgon
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - När jag gick på dagis
Dag 07 - Mina vänner
Dag 08 - Det här är jag rädd för
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Min favorittid på året
Dag 14 - En person jag ser upp till
Dag 15 - Dagens outfit
Dag 16 - Om jag vann en miljon
Dag 17 - När jag är 30 år
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Vad hittar man i min väska?
Dag 21 - Så tror jag att 2012 kommer bli
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - En dag på jobbet
Dag 25 - Vad jag ogillar att göra
Dag 26 - Jag och sport
Dag 27 - Så imponerar man på mig
Dag 28 - Om jag var en superhjälte
Dag 29 - Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag göra detta
Dag 30 - Något jag vill lära mig
Dag 31 - Sammanfattning av månaden som gått

Goon.

Publicerad 2012-03-07 19:28:55 i Allmänt,

Har precis varit och fikat och pratat massa trams med Stefan. Han tipsade mig om en film han sett trailern för, för ett tag sedan. Handlar om en snubbe som börjar spela hockey bara för att nita folk. Stefan tyckte det lät som Andreas Jämtin i LHC och det har han väl lite rätt i. Det låter helt klart som en film för mig, ja! Jag kollade på trailern precis och jag älskar den redan. Kolla själva. Verkar som en störtskön rulle, va? 



I dig hockey players. The violence, the beer.


Drive by.

Publicerad 2012-03-07 15:49:13 i Allmänt,

Inga problem med att få sovplats i Köping, nej. Lizette och Martin lånar ut sin soffa utan några protester så nu är det dags att börja packa och sådär. Bra skit. Bjuder på en skön låt sålänge. 

Blåa, vita, röda fans.

Publicerad 2012-03-07 13:24:45 i SportZ,

Sitter och kollar runt lite på födelsedagspresenter till mig själv och får beslutsångest. Jag ska köpa en matchtröja har jag tänkt. Jag har alltid gillat hockey mer eller mindre och det har Alltid varit LHC, men jag kan inte bestämma mig vilken tröja jag vill ha. Bortatröjan är ju lite snyggare, men hemmatröjan är ju just hemma. 

Vad tycker Ni?

God morgon!

Publicerad 2012-03-07 09:34:39 i Allmänt,

För det är vad det är. En god morgon. Jag har sovit som en prinsessa hela natten efter att LHC slapp kvalserien. Det är lite ledsamt att det inte bllir mer hockey nu förän i höst men de har inte varit på topp i år så slutspelet har varit borträknat länge. Vaknade av att telefonen ringde med bra nyheter. På fredag ska jag till en skola och träffa studievägledare och så. Det är läskigt och roligt att dra iväg tilll något helt nytt. Nej, nu ska jag gå upp och kolla så jag har sovplats och sen göra nytta en liten stund!

Off we go.

Publicerad 2012-03-06 13:01:32 i Allmänt,

Varför kan jag inte sova ordentligt?! Och varför gör min hals fortfarande ont? Ska åka hem nu och slänga i mig mat för att åka och jobba några timmar. Känner mest för att gå och lägga mig igen men sånt ska man tydligen inte hinna med längre. Men jag ska väl inte klaga över att ha jobb, och det gör jag väl inte direkt. Jag önskar bara att jag kunde varit ledig lite ibland. 

Slut. Hejdå.

Publicerad 2012-03-06 05:46:33 i Allmänt,

Människor som bara trasslar in sig i sina egna lögner och utnyttjar folk till höger och vänster kan dra åt helvete. Nu med en gång. Jag har inget kvar att säga er. Ni har lekt färdigt med mig. Gnäll så mycket ni vill om det här nu. Gör det. Jag skiter i ert ynkliga liv. 

Så, där var det sagt. NU kan jag gå och lägga mig.

Blööööh.

Publicerad 2012-03-06 05:10:33 i Allmänt,

Det här med att sova går inte så bra. Fastnade i telefon istället och nu är klockan fem. Jag är hemma hos mamma och lånar internet medans hon jobbar men hon slutar om 1 timme och då kommer hundarna vakna och kaosa. Skjut mig. Men min trötthet föder de bästa planerna. Jag har ju bestämt mig vad jag ska göra med mitt hår. Vad Lizette ska göra med mitt hår. Och så insåg jag precis att när nästa elitseriesäsong drar igång så bor jag bara 1,5 timme från både Stockholm och Linköping och då vet jag precis vilka som ska gå och se AIK-LHC. Jämt. Haha, nog med mitt hockeytjat nu. Strax.

Take me back.

Publicerad 2012-03-06 03:17:59 i SportZ,

Jag vill tillbaka!




Jag har hockeyabstinens. Ta mig till ett fullsatt Cloetta Center och jag är Din. Eller ge mig en egen snygg man som kan spela hockey för mig. Jag är inte så kräsen.... 

My ego is big.

Publicerad 2012-03-06 03:07:28 i Allmänt,

Jag känner mig hjärndöd så jag förvarnar om eventuella gramatiska fel och stavfel innan jag skriver något mer. Så. Jag har jobbat i 24 timmar med en timmes sömn och nu är jag för trött för att kunna sova så istället sitter jag och pratar hockey med finaste Lizette och planerar dumma idéer för mitt stackars hår och min flytt från djävla Trollhättan! Men först ska jag lyssna på den här låten några gånger till, knapra lite tabletter och sen sova.

Ja just det ja. Jag vill ha en alldeles egen hockey-hunk. Vart hittar man såna? 

LHC

Publicerad 2012-03-03 15:55:00 i SportZ,

Nu sitter jag på läktaren och det är dags för matchen att börja. KOM IGEN, CLUBEN!

Hohohohohockey!

Publicerad 2012-03-03 09:13:10 i SportZ,

God morgon. Har precis slängt i mig en brakfrukost för att ladda upp inför dagens hockeymatch. Om en halvtimme åker vi iväg mot vackra Linköping och Sveriges godaste arena, Cloetta Center, för att bevittna det hela. Eftersom jag är en så bra människa och en ännu bättre dotter har jag bjudit pappsen på biljetten. Jaja, måste börja göra mig i ordning nu. Next up: LHC-HV71. 

Who's the copycat?

Publicerad 2012-03-03 05:31:00 i Allmänt,

Hahaha, jag måste säga att jag älskar copycats som bara tjatar om hur mycket de hatar copycats och att det är andra som härmar dem, trots att det är så uppenbart vem som egentligen härmar vem. Världen är så rolig ibland. 


Sjukling....

Publicerad 2012-03-03 02:24:44 i Allmänt,

Lovely. Jag brukar inte bli mer sjuk än förkyld, men nu har jag blivit riktigt djävla sjuk. Vaknade upp i onsdags och hade superont i halsen och hela den var svullen och full med vita prickar så jag ringde vårdcentralen som sa att det säkert var halsfluss men att de inte kan testa förän det gått tre dagar och då får jag ändå ingen penicillin så jag fick sjukanmäla mig från jobbet och tillbringa dagen i soffan med glass. I går var det ännu värre så jag ringde till en annan vårdcentral och sa att jag haft ont i tre dagar så jag fick komma dit. Efter att ha fått vänta i över en timme så fick jag träffa en läkare som kollade i min hals och konstaterade något jag ahde sett själv i spegeln; min hals såg inte vacker ut någon stans. No shit liksom..... Fick gå ut i väntrummet och vänta en stund till, blev inkallad till provrummet och tog halsprov, tillbaka ut i väntrummet, tillbaka in till läkaren för att få veta att jag inte hade den bakterien, tillbaka till provrummet, ta annat prov, vänta, till läkaren, vänta... Osv osv osv. Jag har aldrig de normala formerna av olika sjukdomar så det krävdes några prover. Fick även lämna blodprover för att de skulle hitta delet i min hals. Jaja, fick iallafall penicillin utskrivet som jag ska knapra 3 gånger om dagen i 10 dagar och halsont kommer jag troligen ha i två veckor minst för att halsen var så trasig. Jag älskar det här. Nu ska jag knapra i mig några extra värktabletter så jag kan sova, för imorn blir det hockey.


Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela