-

Dagens kärlekslåt - 1

Publicerad 2012-07-31 22:21:35 i Allmänt,

Det finns så otroligt många vackra kärlekslåtar så jag tänkte börja bjuda på lite såna för att livet är så härligt idag. 

Jag börjar med den bästa av de bästa. Love song. Robert skrev den i bröllopsgåva till sin fru. De blev tillsammans i tonåren och de håller fortfarande ihop. Den dagen de gör slut kommer jag helt tappa tron på kärleken. Och bli förbannad. 

Här är den iallafall. Världens finaste kärlekslåt. 


 
 
 

London ringer.

Publicerad 2012-07-31 22:17:08 i Allmänt,

Tisdag. Kom nyss hem från jobbet och har inte hunnit få av mig skorna än. Mitt golv är smutsigt efter att jobbat för mycket för att hinna städa så det spelar ingen roll. 
Jag lyssnar på London Calling på högsta volym och längtar efter England i mina jättetrasiga converse, lila stuprörsbyxor, svintohår och det där hänglåset runt halsen som jag har förlagt nyckeln till idag. Jag skulle behöva sova ut tror jag. Har varit alldeles för hjärndöd de senaste dagarna för att det ska vara okej. 


Ensam.

Publicerad 2012-07-14 19:16:03 i Allmänt,

Nu har mamma precis åkt hem. Hon kom hit i torsdags och har stannat till nu. Jag trodde jag skulle få mindre hemlängtan om hon kom hit några dagar, men nej. Jag vill bara hem ännu mer nu. Vad finns det i Köping som är bättre än hemma? - Ingenting. Vad finns det i Köping som jag tycker om? - Jag vet inte. 
Det enda jag vet nu är att jag vill hem. Men jag kan inte åka hem.... Jag borde kila iväg till gymmet men det regnar alldeles för mycket för att jag ska vilja cykla bort till gymmet och bli dyngsur, träna och bli dyngsur av svett och sen cykla hem igen i regnet. Jag känner redan att jag börjar bli förkyld så det känns som en dålig idé. 
Jag kryper ner i soffan och tittar på typ 'ps. I love you' och gråter lite istället. 




Mat!?

Publicerad 2012-07-11 16:13:52 i Allmänt,

Tog vägen förbi affären och handlade lite efter gymmet och det kändes inte jättebra när jag kom hem och packade upp allt och såg vadfan det var jag hade köpt. 


 
För att försvara mig själv kan jag ju säga att det är för att jag ska få gäster och dessutom innehåller den där Cup of soup kött, som lite bevis sådär. 
Jag kom nyss ut ut duschen så nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning lite. Hörs senare! 



at the gym.

Publicerad 2012-07-11 13:45:31 i Allmänt,

Hej. Nu sitter jag på gymmet och cyklar för fullt.. Det här med att cykla här är sjukt tråkigt så jag tänkte underhålla mig med att blogga istället. Varför inte, liksom? Annars sitter jag bara och ttänker på hur jobbigt det är, men det är inte i närheten av så tråkigt/jobbigt som CT... Det är helt sjukt vad jag hatan den, haha. Gymet spelade nyss the Cure. Väldigt fint gjort av dem. Nu är det Ebba Grön i högtalarna och det är inte heller fel.. Höjde precis trögheten på cykeln så nu blev det genast mycket jobbigare så nu dumpar jag telefonen.

Åskrädd.

Publicerad 2012-07-10 17:11:20 i Allmänt,

Alltså, vad har hänt med sommaren? Det är översvämmningar överallt och igår åskade det som tusan. Jag är livrädd för åska. Jag satt och var så rädd att jag grät, så jag fick tvinga hit en granne som fick hålla mig sällskap tills åskan var borta. Fint gjort av honom. 
Nu har det precis börjat regna igen och jag ska ge mig iväg till jobbet. Håll tummarna för att åskan håller sig borta ikväll. 


 

Handprints

Publicerad 2012-07-09 07:45:02 i Allmänt,

En kompis till mig är i LA nu och idag hittade hon det här och tog kort åt mig. Då blev jag lite glad. Fina Cure. 


 
 
 

Tvättstugedrama.

Publicerad 2012-07-08 17:16:42 i Allmänt,

Jahapp. Var precis nere i tvättstugan och skulle dra igång första maskinerna med tvätt och ser att någon annan håller på att tvätta där nere. Min tvättid började 16.30 och jag var där 16.45 och då går fortfarande maskinerna och jag har ingen aning om vems sakerna är för det är ingen som bokat någon tid. 
Det finns förståndshandikappade här och om det är någon av dem så är det helt okej. Jag är själv personlig assistent så jag vet hur det kan vara, men om det är någon annan som tvättar över så blir jag lite grinig. Speciellt om det inte är borta när jag går ner med mer tvätt sen. 



Söndag.

Publicerad 2012-07-08 12:26:59 i Allmänt,

Fan, jag är inte så pank som jag trodde. Jag har hittat en massa pantflaskor undangömda nu när jag städat. Lovely! 
Ska fixa lite till innan jag drar drar till gymmet och svettas en stund innan jag måste börja tvätta. Jag tror tvätta är den tråkigaste sysselsättningen som finns. Blöh. 

Hoppas ni får en bra dag iallafall. 



Halvsjuk brunett.

Publicerad 2012-07-08 00:03:26 i Allmänt,

Jag har inte mått riktigt okej idag. Det kan bero på att jag inte sovit helt okej de senaste dagarna, eller att min kropp håller på att ställa om sig till att äta nyttigt och allt det här. Hur som helst tycker jag inte om att må dåligt. 
Igår kunde jag inte somna för att jag hade sån ångest över att inte ha kunnat träna och ätit lite för mycket. Det var jobbigt, men det är väl ett riktigt bra tecken..? Fast det var värre idag när jag skulle ta mig upp. Råkade stänga av alarmen imorse iställer för att snooza och sov till efter 13 och hela dagen blev helt fel. Först höll jag på att spy upp frukosten och sen började mitt knä krångla som tusan på gymmet och när jag kom hem igen så funkade inte min toalett. Det gör den nog inte nu heller iofs. Allt har bara krånglat, men jag har fått prata med folk som betyder något och som bryr sig om mig, och det verkar som om det trots allt kommer bli en bra vecka. Skulle ha storstädat idag men jag tappade liksom lusten när allt krånglande och jag inte mår bra. Ska nog gå och lägga mig alldeles strax så jag hinner med saker och ting imorn. 

Jag har förresten avskaffat det där röda håret igen. Det var inte min grej. Jag kör på naturligt istället ett tag. 





Jag kan inte bestämma mig för om jag ser bra eller tråkig ut med det där, men det är skönt att ha någon normal färg som är ganska lik min ordinarie så jag slipper sköta om det jämt. 
 

Tjock tjej.

Publicerad 2012-07-04 13:13:54 i Allmänt,

Jag hatar när man skrivit ett långt inlägg och internet ballar ut och allt försvinner. 

Jag har haft bloggpaus i en vecka och fokuserat helt på mig själv och tagit tag i mitt liv. Jag har bestämt mig för att nu blir det inte en enda droppe alkohol på obestämd, lång, framtid. Jag tänker inte heller röra några andra gifter förutom det som kan hjälpa mig med träningen eller en kopp kaffe vid speciella tillfällen men thats it. Nu får det fan vara ordning och reda på mig. 

Jag har börjat gymma och är där minst 1 timme om dagen, men oftast brukar det bli runt 2. Det är så skönt att komma dit och göra något istället för att bara sitta hemma och titta på datorn som ni gör nu. Man blir tjock av en anledning. Jag blev tjock för att jag satt vid datorn. jag åt och jag gjorde inte något vettigt alls. Och för att inte prata om all djävla alkohol jag drack. Hah. Nej fan. Skit är det.Ta mig inte fel.. Jag har inget emot folk som dricker alkohol, men JAG vill inte göra det. Det förstör allt för mig. Alkoholen förstör mitt liv och det är jag trött på. 


Nej, nu ska jag dra till gymmet en stund innan jag behöver åka tillbaka till jobbet. 


Om

Min profilbild

Trixie.

23årig tjej bosatt i ett mysigt litet hus ute på landet i Sala. Här kan Ni följa mitt liv fyllt av träning, hästar och min väg från full rocker till välmående.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela